• Blogi
  • Pyörätelineet

Polkupyöräteline seinään – mitä huomioida asennuksessa?

Julkaistu: 8.7.2024

Polkupyöräteline seinään asennettuna on kätevä ratkaisu, joka säästää tilaa ja pitää pyörät siististi järjestyksessä. Tässä artikkelissa käymme läpi tärkeimmät seikat, jotka tulee ottaa huomioon, kun asennat pyörätelineen seinään. Esimerkkinä käytämme Velopa EasyUp -pyörätelinettä, joka on suosittu vaihtoehto seinään kiinnitettäväksi pyörätelineeksi.

Pyöräteline seinään EasyUpin avulla.

Pyöräteline seinään EasyUpin avulla.

 

Asennuksen hyödyt

1. Tilansäästö: Seinään asennettava pyöräteline vapauttaa arvokasta lattiatilaa, mikä on erityisen hyödyllistä pienissä tiloissa, kuten kerrostalojen kellareissa tai varastohuoneissa. Pyörät voidaan EasyUpin avulla nostaa ylös kätevästi kaasujousen avulla.

2. Järjestys ja siisteys: Pyörät saadaan pois lattialta, mikä helpottaa tilan siivousta ja vähentää pyörien kaatumisriskiä.

3. Turvallisuus: Polkupyöräteline seinässä voi myös parantaa pyörien turvallisuutta, sillä pyörät ovat kiinnitettyinä ja vähemmän alttiita varkauksille.

Asennusvaihtoehdot

1. Kiinteä seinäasennus:Tämä on perinteisin ja tukevin vaihtoehto, jossa teline kiinnitetään pysyvästi seinään ruuveilla ja ankkureilla. Tärkeää on valita oikeanlaiset kiinnikkeet seinämateriaalin mukaan (esim. betoni, tiili tai puu).

2. Säädettävä seinäasennus: Joissakin telineissä, kuten Velopa EasyUp -mallissa, on säädettäviä osia, jotka mahdollistavat telineen korkeuden ja kulman muuttamisen tarpeen mukaan. Tämä lisää käyttömukavuutta ja joustavuutta.

 

Pystypyöräpysäköinti onnistuu EasyUpin avulla vapaastiseisovasti. Pyöräpysäköinti seinään säästää tilaa.

Pystypyöräpysäköinti onnistuu EasyUpin avulla vapaastiseisovasti. Pyöräpysäköinti seinään säästää tilaa.

 

Velopa EasyUp -pyöräteline

Velopa EasyUp on innovatiivinen ratkaisu, joka mahdollistaa pyörätelineen nostamisen seinälle. Tämä teline on erityisen hyödyllinen seuraavista syistä:

1. Helppo asennus: EasyUp-teline on suunniteltu niin, että se on helppo asentaa itse, ja mukana tulevat selkeät asennusohjeet.

2. Säädettävyys: Telineen korkeutta ja asentokulmaa voi säätää, mikä tekee siitä monikäyttöisen ja sopivan erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin.

3. Tilansäästö: EasyUp-teline nostaa pyörän seinälle, mikä vapauttaa lattiatilaa ja pitää tilan siistinä.

4. Helppokäyttöisyys: Kaasujousi nostaa pyörätelineen kevyesti ylös, ja se on helppo vapauttaa alas.

Vinkki! Katso tarkasti, miten ja mistä nostat pyörän ylös, jotta pyöräteline ei väännä pyörän pinnoja!

EasyUp on seinään asennettava pyöräteline, jonka käyttö on helppoa.

EasyUp on seinään asennettava pyöräteline, jonka käyttö on helppoa.

 

Asennusohjeet Velopa EasyUp -pyörätelineelle

1. Valitse sopiva asennuspaikka: Varmista, että seinä, johon aiot asentaa telineen, on tarpeeksi vahva kantamaan pyörän painon. Betoni- ja tiiliseinät ovat parhaita vaihtoehtoja.

2. Merkitse kiinnityspisteet: Käytä mittanauhaa ja vatupassia merkitäksesi telineen kiinnityspisteet seinään. Huomioi telineen korkeuden ja kulman säätömahdollisuus.

3. Porauksen valmistelu: Valitse poranterä, joka sopii seinämateriaaliin, ja poraa reiät merkittyihin paikkoihin. Käytä tarvittaessa ankkureita, jos asennat telineen heikompaan seinämateriaaliin, kuten kipsilevyyn.

4. Kiinnitys: Kiinnitä teline seinään mukana tulevilla ruuveilla ja varmista, että se on tukevasti paikoillaan. Tarkista telineen vakaus ennen käyttöä.

5. Säätäminen: Säädä telineen korkeutta ja kulmaa tarpeen mukaan, jotta pyörä saadaan helposti ja turvallisesti paikoilleen.

Pyöräteline seinään onnistuu EasyUpin avulla!

Pyöräteline seinään onnistuu EasyUpin avulla!

 

Yhteenveto

 

Seinään asennettava polkupyöräteline, kuten Velopa EasyUp, on erinomainen valinta tilansäästön ja järjestyksen ylläpitämiseksi. Huolellinen suunnittelu ja oikeanlainen asennus takaavat, että teline palvelee pitkään ja turvallisesti. Muista valita seinämateriaalille sopivat kiinnikkeet ja seuraa asennusohjeita huolellisesti. Näin voit nauttia tilavammasta ja siistimmästä pyörien säilytystilasta. Huomioithan myös, että valmistajan asennusohjeet voivat muuttua ajan saatossa ja siinä samassa tämänkin blogin sisältö, joten otathan aina selvää viimeisimmistä asennusohjeista.

EasyUp on myös vapaasti seisova pyöräteline omilla jaloilla.

EasyUp on myös vapaasti seisova pyöräteline omilla jaloilla.