• Uutiset ja artikkelit

Tuotejulkistus: Pihavarastot

Julkaistu: 21.12.2022

AluShel on kehittänyt markkinoiden monipuolisimman pihavaraston.

AluShelin pihavarastot: yhdistä roskakatos, pihavarasto, ulkovarasto ja pyöräkatos yhdeksi tyylikkääksi kokonaisuudeksi!

AluShel tuo markkinoille uuden sukupolven tyylikkäät ja käytännölliset pihavarastot. Konsepti on suunniteltu yhteistyössä Arkkitehdit Soini & Horto:n kanssa (nykyisin ARCO Architecture Company).

AluShelin pihavarastot ovat modulaarisia ja laajasti muunneltavissa. Taloyhtiöitä, kerrostaloja, rivitaloja ja uudisrakentamista varten suunnitellut pihavarastot sisältävät esimerkiksi turvallisen pyörävaraston, roskakatoksen sekä varastotilan muita tarvikkeita varten.

AluShelin pihavarastossa on turvallinen ja suljettu tila taloyhtiön pyörien säilytystä varten.

Pihavarastoon saa halutessaan esimerkiksi sähköisesti lukittavat ovet, kulunvalvonnan, sähköpyörien latauspaikat, pyörien huoltopisteen sekä lämmitettävän betonilaatan. Pihavarastoon on saatavilla useita verhoilumateriaaleja. Vaihtoehtoina ovat lasi, puu, teräs tai niiden yhdistelmä.

AluShelin turvallinen ulkovarasto mahdollistaa sen, että kerrostalon ja rivitalon kalliit neliöt vapautuvat asuinkäyttöön, jolloin uudisrakentamisesta aiheutuva hiilijalanjälki asukasta kohti pienenee. Laadukas, pitkäikäinen, käytännöllinen ja tyylikäs ulkovarasto tukee muutosta kohti vihreämpää uudisrakentamista.

Tutustu AluShelin pihavarastoihin tarkemmin tästä.

Haluatko tietää lisää tuotteistamme?