• Blogi
  • Tuotelanseeraus

Tuotejulkistus: Pihavarastot

Julkaistu: 21.12.2022

AluShel on kehittänyt markkinoiden monipuolisimman pihavaraston.

AluShelin pihavarastot: yhdistä roskakatos, pihavarasto, ulkovarasto ja pyöräkatos yhdeksi tyylikkääksi kokonaisuudeksi!

AluShelin pihavarastot: yhdistä roskakatos, pihavarasto, ulkovarasto ja pyöräkatos yhdeksi tyylikkääksi kokonaisuudeksi!

 

AluShel on tuonut markkinoille uuden sukupolven tyylikkäät ja käytännölliset pihavarastot. Konsepti on suunniteltu yhteistyössä Arkkitehdit Soini & Horto:n kanssa (nykyisin ARCO Architecture Company).

AluShelin pihavarastot ovat modulaarisia eli helposti jatkettavissa halutun kokoisiksi. Pihavarastomme ovat myös laajasti muunneltavissa. Valitse esimerkiksi ovien paikka, verhoilumateriaalit, pyörätelineiden malli ja määrä sekä muut älykkäät ja turvallisuutta lisäävät ratkaisut.

Taloyhtiöitä, kerrostaloja, rivitaloja ja uudisrakentamista varten suunnitellut pihavarastot sisältävät esimerkiksi turvallisen varaston pyörille, roskakatoksen sekä varastotilan muita tarvikkeita varten. Tilojen koot ovat muunneltavissa jokaista kohdetta varten, minkä ansiosta pihavarasto palvelee asukkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

AluShelin pihavarastossa on turvallinen ja suljettu tila taloyhtiön pyörien säilytystä varten.

AluShelin pihavarastot ovat turvallisia. Ne sisältävät käytännölliset ja turvallisesti suljettavat tilat taloyhtiön pyörien ja muiden tarvikkeiden säilytystä varten.

 

Pihavarastoon saa halutessaan esimerkiksi sähköisesti lukittavat ovet, kulunvalvonnan, sähköpyörien latauspaikat, pyörien huoltopisteen sekä lämmitettävän betonilaatan, joka pitää betonin sulana ja lisää turvallisuutta. Ovien lukitus on integroitavissa jo olemassa olevaan järjestelmään. Esimerkiksi jos taloyhtiössä on jo käytössä RFID-avaimenperät ulko-oven avaamista varten, voidaan samalla systeemillä avata pihavaraston ovet. Pihavarasto on tietysti saatavilla myös ilman ns. ”älykkäitä” ominaisuuksia, jolloin se voidaan helposti asentaa jo olemassa olevaan kohteeseen.

AluShelin uusi konsepti on saatavilla useilla eri verhoilumateriaaleilla. Vaihtoehtoina ovat lasi, puu, teräs tai niiden yhdistelmä. Esimerkiksi perforoituun teräkseen voidaan kuvioida pyörä tai vaikkapa taloyhtiön nimi tai osoite. Laadukkaat verhoilumateriaalit varmistavat sen, että varasto on myös mahdollisimman huoltovapaa, jolloin ei ole huolta siitä, että varastoa tarvitsisi olla joka vuosi maalamassa talkoovoimin. Pihavarasto on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä vuodesta toiseen.

 

Pihavarasto: perforoituun kasettiin saa esimerkiksi visuaaliseksi ilmeeksi pyöräkuvioinnin.

Pihavarastot on saatavilla esimerkiksi perforoituna teräksenä. Valitse kestävä ratkaisu esimerkiksi visuaalisella pyöräkuvioinnilla!

 

Mallistomme tasakattoiset säilytysratkaisut sopivat kaikkiin kohteisiin ympäri Suomea, koska ne ovat suunniteltu kestämään 200 kg lumikuormaa neliömetriä kohden.

Laadukkaat karkaistusta lasista tehdyt ovet läpäisevät valoa ja tekevät kokonaisuudesta raikkaan ja valoisan.

 

Käytännölliset ja turvalliset ulkovarastot AluShelilta

 

AluShelin ulkovaraston avulla rakennuttajat voivat saada kerrostalosta paremman katteen, sillä tyylikkään ratkaisumme myötä kerrostalon ja rivitalon kalliit neliöt vapautuvat varastotiloista asuinkäyttöön. Samalla saadaan helpolla ja luonnollisella tavalla lisättyä asuntojen määrää asuntomarkkinoilla, mikä helpottaa eri alueilla vallitsevaa asuntopulaa. Lisäksi tämä on yksi käytännöllinen keino, jonka avulla uudisrakentamisesta aiheutuvaa hiilijalanjälkeä jokaista asukasta kohtaan saadaan pienemmäksi. AluShelin laadukas, pitkäikäinen, käytännöllinen ja tyylikäs pihavarasto tukee muutosta kohti vihreämpää uudisrakentamista.

AluShelin pihavarastot – tutustu tarkemmin tästä.

Lähdimme alunperin suunnittelemaan konseptia asiakkaiden pyynnöstä ja huomasimme pian, että tyylikkäille, käytännöllisille ja turvallisille pihavarastoille on suuri kysyntä. AluShelin pihavarastokonsepti vastaa kysyntään ja uusiin vaatimustasoihin istuen täydellisesti suomalaiseen katukuvaan. Jokainen kohde on hieman erilainen, joten pihavarastot suunnitellaan yksilöllisesti jokaiseen kohteeseen.

AluShel on toimittanut viimeisten 20 vuoden aikana yli 2400 katosta ympäri Suomea eli olemme ammattilaisia ulkotilojen alumiini- ja teräsrakentamisessa.

Jos haluat tietää lisää pihavarastoista, ota yhteyttä:

+358 40 900 5151
sales@alushel.fi