CG-pyörätalli Turvallisin ja käyttäjäystävällisin

Pyörätalli on uuden sukupolven ratkaisu pyöräpysäköintiin. Älykäs pyörätalli on turvallisin ja käyttäjäystävällisin valinta pyörien säilytystä ja varastointia varten. Modulaarisen rakenteensa ansiosta pyörävarasto voidaan skaalata halutun kokoiseksi. Verhousmateriaaliksi voidaan valita karkaistu lasi, puu sekä teräs tai niiden yhdistelmä.

 

Turvallisuus

Moottori-lehden artikkelissa todettiin, että moni kokee esimerkiksi taloyhtiön polkupyörävarastot riittämättöminä turvalliseen säilytykseen. AluShelin pyörätalli vastaa tähän haasteeseen. Pyörätalli on ehdottomasti turvallisin vaihtoehto pyöräpysäköinnille. Tähän pyörävarastoon saa sähköisesti suljettavat liukuovet tai pariovet, kulunvalvontajärjestelmän sekä kameravalvonnan. Turvallisuutta lisäävät myös jatkuva LED-valaistus sekä laadukkaat pyörätelineet. Jos haluat maksimoida tilankäytön ja siten pienentää yksittäisen pyöräpaikan hintaa, valitse turvallinen ja helppokäyttöinen VelopA Easylift Premium kaksikerros pyöräteline. Lisäksi esimerkiksi taloyhtiöille pyörätalli on erinomainen keino lisätä myös paloturvallisuutta: kun sähköpyöriä ei enää tarvitse turvallisuussyistä säilyttää asunnossa, sähköpyöriin liittyvä paloriski siirtyy pois asunnosta. Lisää vinkkejä turvallisen pyöräpysäköinnin suunnitteluun löydät artikkelistamme ”Viisi pointtia suunnittelijoille ja arkkitehdeille”.

 

CGP-pyörätalli

 

Käyttäjäystävällisyys

Pyörä on parhaiten turvassa, jos se on lukitussa tilassa ja suojassa säältä. Hyvin valaistu pyörävarasto lisää käyttäjäystävällisyyttä entisestään. Helppokäyttöiset, alaa johtavat modulaariset kaksikerros pyörätelineet maksimoivat pyöräpaikkojen määrän ja samalla laskevat yksittäisen pyöräpaikan hintaa. Lämmitettävän keskikäytävän avulla kulkuväylät pysyvät aina sulana. Lisää käyttäjäystävällisyyttä entisestään sähköpyörien latauspaikoilla sekä huoltopisteellä pieniä pyörän huoltotoimenpiteitä varten. Kapasiteetinvalvonnan avulla pyörätalli antaa arvokasta palautetta esimerkiksi kaupungeille siitä, onko pyörätelineessä ollut jokin pyörä jo pitkänkin aikaa. Tämän automatiikan ansiosta pyöräpaikkoja voidaan vapauttaa aktiivisten pyöräilijöiden hyödyksi ja tila pysyy siistinä.

 

Älykäs ja integroitava

Modulaarinen rakenne tekee pyörävarastosta helposti skaalattavan pienemmistä projekteista suuriinkin kokonaisuuksiin. Sen ansiosta se saadaan sopimaan myös haastavan kokoisiin tiloihin. Pyörävarasto on saatavilla maksaruohokatteella. Monipuolisten materiaalivaihtohtojensa ansiosta pyörävarasto sopii kaikkiin arkkitehtonisiin ilmeisiin. Lisäksi siihen saatavilla markkinoiden älykkäin kapasiteetinvalvontajärjestelmä.

Pyörävarasto voidaan myös integroida eri rajapintoihin, kuten matkakortteihin ja mobiilisovelluksiin sekä kulunvalvontajärjestelmiin. Integroimalla esimerkiksi kapasiteetinvalvontajärjestelmän tuottaman datan voit esimerkiksi tarjota käyttäjille reaaliajassa tietoa vapaista pyöräpaikoista.

Monipuolinen

Konseptimme on monipuolisin vaihtoehto. Sen avulla voit suunnitella uniikin ratkaisun, jossa on kaikki tarvittava teidän kohdettanne varten. Jos kaipaat älykästä ja käyttäystävällistä ratkaisua taloyhtiölle, tutustu AluShelin pihavarastoon. Siinä yhdistyvät pihavarasto, roskakatos sekä turvallinen pyörätalli – kaikki yhdessä tyylikkäässä kokonaisuudessa.

 

Tekniset tiedot

Korkeus:
3160mm
Moduulit:
2100mm
Syvyys:
4200/6300mm
Materiaalit:
Alumiininen ja teräksinen runkorakenne
Verhous:
Lasi, puu, teräs tai niiden yhdistelmät
Pintakäsittely:
Pulverimaalaus RAL-sävyyn
Lisävarusteet:
Mallistomme pyörätelineet
Huoltopiste
Latauspisteet
Kapasiteetinvalvontajärjestelmä
Kulunvalvonta
Kameravalvonta
Maksaruohokatto
Kapasiteetti:
max. 20 pyörää / moduuli