Pyörätalli | CG Kehittynein ratkaisu pyöräpysäköintiin

Pyörätalli on uuden sukupolven ratkaisu pyöräpysäköintiin. Se on turvallisin, älykkäin ja käyttäjäystävällisin valinta pyöräpysäköinnille. Modulaarisen rakenteensa ansiosta pyörätalli voidaan skaalata halutun kokoiseksi. Verhousmateriaaliksi voidaan valita karkaistu lasi, puu ja teräs tai niiden yhdistelmä.

 

Turvallisuus

Pyörätalli on ehdottomasti turvallisin vaihtoehto pyöräpysäköinnille. Tähän pyörävarastoon saa sähköisesti suljettavat liukuovet tai pariovet, kulunvalvontajärjestelmän sekä kameravalvonnan. Turvallisuutta lisäävät myös jatkuva LED-valaistus sekä laadukkaat pyörätelineet. Jos haluat maksimoida tilankäytön ja siten pienentää yksittäisen pyöräpaikan hintaa, valitse turvallinen ja helppokäyttöinen VelopA Easylift Premium kaksikerros pyöräteline.

 

Käyttäjäystävällisyys

Pyörä on parhaiten turvassa, jos se on lukitussa tilassa ja suojassa säältä. Hyvin valaistu pyörävarasto lisää käyttäjäystävällisyyttä entisestään. Helppokäyttöiset, alaa johtavat modulaariset kaksikerros pyörätelineet maksimoivat pyöräpaikkojen määrän ja samalla laskevat yksittäisen pyöräpaikan hintaa. Lämmitettävän keskikäytävän ansiosta kulkuväylät pysyvät aina sulana. Lisää käyttäjäystävällisyyttä entisestään sähköpyörien latauspaikoilla sekä huoltopisteellä pieniä pyörän huoltotoimenpiteitä varten. Kapasiteetinvalvonnan avulla pyörätalli antaa arvokasta palautetta kaupungeille ja muille toimijoille siitä, onko pyörätelineessä ollut jokin pyörä jo pitkänkin aikaa. Tämän automatiikan ansiosta pyöräpaikkoja vapautuu aktiivisten pyöräilijöiden hyödyksi ja tila pysyy siistinä.

 

Älykäs ja integroitava

Modulaarisen rakenteensa ansiosta pyörätalli on helposti skaalattavissa pienemmistä projekteista suuriinkin kokonaisuuksiin. Sen ansiosta se saadaan sopimaan myös haastavan kokoisiin tiloihin. Pyörävarasto on saatavilla maksaruohokatteella. Monipuolisten materiaalivaihtohtojensa ansiosta pyörävarasto sopii kaikkiin arkkitehtonisiin ilmeisiin. Lisäksi siihen saatavilla markkinoiden älykkäin kapasiteetinvalvontajärjestelmä.

Pyörävarasto voidaan myös integroida eri rajapintoihin, kuten matkakortteihin ja mobiilisovelluksiin sekä kulunvalvontajärjestelmiin. Integroimalla esimerkiksi kapasiteetinvalvontajärjestelmän tuottaman datan voit esimerkiksi tarjota käyttäjille reaaliajassa tietoa vapaista pyöräpaikoista.

Tekniset tiedot

Korkeus:
3160mm
Moduulit:
2100mm
Syvyys:
4200/6300mm
Materiaalit:
Alumiininen ja teräksinen runkorakenne
Verhous:
Lasi, puu, teräs tai niiden yhdistelmät
Pintakäsittely:
Pulverimaalaus RAL-sävyyn
Lisävarusteet:
Mallistomme pyörätelineet, huoltopiste, latauspisteet, kapasiteetinvalvontajärjestelmä, kulunvalvonta, kameravalvonta, maksaruohokatto
Kapasiteetti:
max. 20 pyörää / moduuli