• Yleinen

Tuotejulkistus: uuden sukupolven CG-pyörätalli

Julkaistu: 22.9.2022

AluShelin pyörätalli parantaa entisestään pyöräpysäköinnin turvallisuutta.

CGL-pyörätalliAluShel tuo markkinoille uuden sukupolven pyörätallin, joka tarjoaa pyörille turvallisen ja älykkään säilytysratkaisun. Pyöräpysäköinnin turvallisuutta parantavat useat älykkäät ratkaisut, kuten kameravalvonta sekä kulunvalvontajärjestelmä.

Käyttäjäystävälliset ratkaisut, kuten kapasiteetinvalvonta, lämmitettävä keskikäytävä, pyörien huoltopiste sekä sähköpyörien latauspaikat, tekevät AluShelin CG-pyörätallista erinomaisen valinnan lukuisiin eri kohteisiin.

Modulaarisen rakenteensa ansiosta CG-pyörätalli on skaalattavissa halutun kokoiseksi, ja siksi se sopii erinomaisesti esimerkiksi taloyhtiöille sekä liityntäpysäköintiin liikenteen solmukohtiin kuten juna- ja metroasemille.

CG-pyörätalliin on saatavilla useita verhoilumateriaaleja: valitse lasi, puu, teräs tai niiden yhdistelmä.

Lue lisää CG-pyörätallin tuotesivuilta klikkaamalla tästä.

Haluatko tietää lisää tuotteistamme?