Pyörävarasto CG

Pyörävarasto on uuden sukupolven ratkaisu pyöräpysäköintiin, pyörien säilytykseen ja varastointiin.

AluShelin pyörätalli on

  • älykäs
  • turvallinen ja
  • käyttäjäystävällinen.

Tekniset tiedot

Korkeus:
3160mm
Moduulit:
2100mm
Syvyys:
4200/6300mm
Materiaalit:
Alumiininen ja teräksinen runkorakenne
Verhous:
Lasi, puu, teräs tai niiden yhdistelmät
Pintakäsittely:
Pulverimaalaus RAL-sävyyn
Lisävarusteet:
Mallistomme pyörätelineet
Huoltopiste
Latauspisteet
Kapasiteetinvalvontajärjestelmä
Kulunvalvonta
Kameravalvonta
Maksaruohokatto
Kapasiteetti:
max. 20 pyörää / moduuli

Valintaperusteet

Valitse älykkäät ominaisuudet, kuten kapasiteetinvalvonta, kulunvalvontajärjestelmä, kameravalvonta sekä liukuovet.

Pyörä on parhaiten turvassa, kun se on lukitussa tilassa ja suojassa säältä. Sähköisesti suljettavat liukuovet tai pariovet. Pyörien keskihintojen noustessa pyörätalli on turvallisin valinta pyöräpysäköintiin. Pyörätelineinä ovat mallistomme turvalliset runkolukittavat pyörätelineet.

Pyörävarasto pitää satulan kuivana, joten pyörä on mukava ottaa käyttöön. Hyvä LED-valaistus. Lämmitettävä keskikäytävä pitää käytävän turvallisena ja miellyttävänä kulkea. Lisää käyttäjäystävällisyyttä entisestään sähköpyörien latauspaikoilla sekä huoltopisteellä pieniä pyörän huoltotoimenpiteitä varten.

Ominaisuudet – Pyörävarasto

Materiaalit

Runkorakenne. Pyörätallin runkorakenne on terästä ja alumiinia.

Modulaarinen. Modulaarisen rakenteensa ansiosta pyörävarasto voidaan skaalata halutun kokoiseksi.

Verhoilu. Verhousmateriaaliksi voidaan valita karkaistu lasi, puu sekä teräs tai niiden yhdistelmä. Monipuolisten materiaalivaihtoehtojensa ansiosta pyörävarasto sopii kaikkiin arkkitehtonisiin ilmeisiin.

Lisävarusteet

Pyörävarasto on laajasti varusteltavissa, valitse esimerkiksi:

  • sähköisesti suljettavat liukuovet tai pariovet
  • kulunvalvontajärjestelmän
  • kameravalvonnan
  • LED-valaistuksen sekä
  • laadukkaat pyörätelineet.
    • Jos haluat maksimoida tilankäytön ja siten pienentää yksittäisen pyöräpaikan hintaa, valitse turvallinen ja helppokäyttöinen VelopA Easylift Premium -telineet.

Pyörätallin valintaperusteet

Paloturvallisuus. Esimerkiksi taloyhtiöille pyörätalli on erinomainen keino lisätä myös paloturvallisuutta: kun sähköpyöriä ei enää tarvitse turvallisuussyistä säilyttää asunnossa, sähköpyöriin liittyvä paloriski siirtyy pois asunnosta. Lisää vinkkejä turvallisen pyöräpysäköinnin suunnitteluun löydät artikkelistamme ”Viisi pointtia suunnittelijoille ja arkkitehdeille”.

Hyvä valaistus. Hyvin valaistu pyörävarasto lisää käyttäjäystävällisyyttä entisestään.

Iso kapasiteetti. Helppokäyttöiset, alaa johtavat modulaariset kaksikerrostelineet maksimoivat pyöräpaikkojen määrän ja samalla laskevat yksittäisen pyöräpaikan hintaa.

Lämmitettävä keskikäytävä. Lämmitettävän keskikäytävän avulla kulkuväylät pysyvät aina sulana.

Latauspaikat ja huoltopisteet. Lisää käyttäjäystävällisyyttä entisestään sähköpyörien latauspaikoilla sekä huoltopisteellä pieniä pyörän huoltotoimenpiteitä varten.

Suojattu tila. Pyörä on parhaiten turvassa, jos se on lukitussa tilassa ja suojassa säältä. Kun satula on kuiva, pyörä on mukava ottaa käyttöön

Kapasiteetinvalvonta. Pyörätalliin on saatavilla markkinoiden älykkäin kapasiteetinvalvontajärjestelmä. Kapasiteetinvalvonnan avulla varasto antaa arvokasta palautetta esimerkiksi kaupungeille siitä, onko pyörätelineessä ollut jokin pyörä jo pitkänkin aikaa. Tämän automatiikan ansiosta pyöräpaikkoja voidaan vapauttaa aktiivisten pyöräilijöiden hyödyksi ja tila pysyy siistinä.

Monipuolinen. Konseptimme on monipuolisin vaihtoehto. Sen avulla voit suunnitella uniikin ratkaisun, jossa on kaikki tarvittava teidän kohdettanne varten. Jos kaipaat älykästä ja käyttäjäystävällistä ratkaisua taloyhtiölle, tutustu AluShelin pihavarastoon. Siinä yhdistyvät pihavarasto, roskakatos sekä turvallinen pyörien varastointi – kaikki yhdessä tyylikkäässä kokonaisuudessa.

 

Laadukas pyörävarasto ja pyörätalli on tilatehokas ja äärimmäisen turvallinen valinta pyörien pysäköintiin.