ARC Kestävä ja turvallinen

Runkolukittavat pyörätelineet ovat jo alan standardi. ARC on kestävä, turvallinen, helppokäyttöinen ja kustannustehokas runkolukittava ratkaisu. Kapean, linjakkaan ja hillityn designinsa ansiosta se on tyylikäs ja sopii kohteeseen kuin kohteeseen. ARC on yksi suosituimmista pyörätelineistämme.

ARC on tuoteperhe, josta löydät pyörätelineet useissa vaihtoehdoissa: valitse kolmesta eri profiilimuodosta, laajasta kirjosta RAL-sävyjä, eri materiaaleista sekä pinta- ja uppoasennettavuuden väliltä.

Kapean muotoilun hyödyt. ARC on myös suunniteltu helpottamaan alueen kunnossapitoa ja siistimistä. Kapean designinsa ansiosta pihan putsaaminen esimerkiksi lumesta ja lehdistä on helppoa.

 

Materiaalit ja profiilimuodot

 

  • pyöreä kuumasinkitty teräsprofiili
  • neliskulmainen kuumasinkitty teräsprofiili
  • sisäänpäin kavennettu L60-alumiiniprofiili.

 

ARC pyörätelineet ovat kestäviä ja helppokäyttöisiä runkolukittavia pyörätelineitä.

ARC pyörätelineet ovat saatavilla kolmessa eri kestävässä profiilimuodossa.

 

 

Pyöreä kuumasinkitty teräs. 48 mm pyöreä putki. Pyöreä teräsprofiili ei naarmuta niin herkästi pyörien runkoja. Pulverimaalattu teräs tai ruostumaton teräs. Maalaus haluttuun RAL-sävyyn.

Neliskulmainen kuumasinkitty teräs. 50×50 mm neliöputki. Kestävä valinta, kun halutaan kapea ja kulmikas teline. Pulverimaalattu teräs tai ruostumaton teräs. Maalaus haluttuun RAL-sävyyn.

Sisäänpäin kavennettu alumiini. 15/30×60 mm alumiiniputki. Sisäänpäin kavennettu alumiiniprofiili ei naarmuta niin herkästi pyörien runkoja. Maalaus haluttuun RAL-sävyyn. Alumiinille tehdään lisäksi Iridite NCP -käsittely, mikä parantaa korroosionkestävyyttä sekä maalattavuutta. Mielestämme alumiininen pyöräteline, alumiinin passivointi sekä pulverimaalaus yhdessä on paras ratkaisu, jos halutaan kestävät pyörätelineet, joista maalit ei lohkea irti.

Jos pyörätelineet tulevat erittäin kovalle käytölle, suosittelemme ehdottomasti sisäänpäin kavennettua L60-alumiiniprofiilia.

 

Asentaminen ja värivaihtoehdot

 

Asentaminen. ARC-pyörätelineet voidaan asentaa pinta- tai uppoasenteisesti.

Käyttämällä upotettavaa betoniperustusta tai pinta-asennusta ARC voidaan asemoida täysin vapaasti. ARC tarjoaakin suunnittelijalle valinnanvapauden toteuttaa pyöräpysäköinti haluamallaan tavalla – kustannus- ja tilatehokkaasti.

Värivaihtoehdot. Pulverimaalaus haluttuun RAL-sävyyn laajasta RAL-värivalikoimasta. Monet ovat valinneet väritykseksi saman kuin esimerkiksi pyöräkatoksessa, mutta monet ovat taas suosineet huomiota herättäviä värejä, kuten punaisen. Eri RAL-väreillä voidaankin luoda vetoavia ratkaisuja niin pyöräparkkeihin kuin liityntäpysäköintiinkin.

 

ARC-pyörätelineet ja liityntäpysäköinti

 

Liityntäpysäköinti, pysäkkikatokset. Pysäkkikatoksista hyvä pari syntyy esimerkiksi F3- tai B2-U-pysäkkikatoksesta.

Liityntäpysäköinti, pyöräkatokset. Pyöräkatoksista kannattaa pariksi valita esimerkiksi CPH ja CPHL.

Useissa pyöräkatoksissa käytetäänkin juuri ARC-pyörätelinettä, kuten Järvenpään Ainolassa:

 

CPH-pyöräkatos ja ARC-pyörätelineet.

CPH-pyöräkatos ja ARC-pyörätelineet.

 

Vaikka ARC näyttää yksinkertaiselta, älä anna ulkonäön hämätä. Usein yksinkertaisin ratkaisu laadukkaista materiaaleista on paras ja toimivin.

 

Muut mallistomme runkolukittavat pyörätelineet

 

Jos kaipaat kohteeseesi leveää runkolukittavaa telinettä, valitse BAR. Jos taas haluat jotain erilaista, tutustu BRANCH-telineeseen, johon voi kiinnittää eri kokoiset pyörät useista eri kohdista.

Heräsikö kysymyksiä? Klikkaa alhaalta ”Tekniset tiedot” ja lataa tuotteen piirustukset sekä kurkkaa ”Usein kysyttyä”-osio ja ota meihin yhteyttä.

Kuten sanottua, ARC-tuoteperheestä voit valita kohteeseesi täydellisesti sopivat ratkaisut. Valitse pyörätelineen muoto, materiaali, väri ja asennustapa! ARC on erittäin monipuolinen ja sopii jokaiseen kohteeseen. ARC-tuoteperheestä löytyy varmasti kohteeseesi sopivat laadukkaat ja kestävät pyörätelineet:

Tekniset tiedot

Korkeus:
850 mm
Leveys:
240 / 320 mm
Moduulit:
800 / 1000 mm
Perustus:
Upotettu kuumasinkitty teräsprofiili, maahan valaminen tai pinta-asennus, joka mahdollistaa vapaan sijoittamisen
Materiaalit:
Kuumasinkitty teräs, RST tai alumiini
Profiilit:
48 mm pyöreä putki, 50x50 mm neliöputki, 15/30x60 mm alumiiniputki
Kapasiteetti:
2 kpl pyöriä / teline
Piirustukset