ARC-pyörätelineet Kestävä ja turvallinen

Runkolukittavat pyörätelineet ovat jo alan standardi. ARC edustaa turvallisen pyörätelineen kirkkainta kärkeä: se on kestävä, turvallinen, helppokäyttöinen ja kustannustehokas runkolukittava pyöräteline. Lisäksi kapean, linjakkaan designinsa ansiosta se on tyylikäs ja sopii kohteeseen kuin kohteeseen. Näistä syistä ARC onkin yksi suosituimmista malleistamme.

ARC on tuoteperhe, josta löydät pyörätelineet useissa vaihtoehdoissa: valitse kolmesta eri profiilimuodosta, laajasta kirjosta RAL-sävyjä, eri materiaaleista sekä pinta- ja uppoasennettavuuden väliltä.

Materiaalit ja profiilimuodot

ARC on monipuolinen sekä materiaaliensa että profiiliensa puolesta. Tuoteperhe koostuu kolmesta eri profiilimuodosta:

  • pyöreä kuumasinkitty teräsprofiili
  • neliskulmainen kuumasinkitty teräsprofiili
  • sisäänpäin kavennettu L60-alumiiniprofiili.

Teräsprofiileihin on tarjolla kaksi erilaista vaihtoehtoa: joko kuumasinkitty teräs tai ruostumaton teräs. Valitsetpa kumman tahansa, ne molemmat ovat suosittuja ja kestäviä vaihtoehtoja Suomen muuttuviin sääoloihin.

Asentaminen ja värivaihtoehdot

Käyttämällä upotettavaa betoniperustusta tai pinta-asennusta ARC pyörätelineet voidaan asemoida täysin vapaasti. ARC tarjoaakin suunnittelijalle valinnanvapauden toteuttaa pyöräpysäköinti haluamallaan tavalla – kustannus- ja tilatehokkaasti. Värityksen voi valita laajasta RAL-värivalikoimasta. Monet ovat valinneet väritykseksi saman kuin esimerkiksi pyöräkatoksessa, mutta monet ovat taas suosineet huomiota herättäviä värejä, kuten punaisen. Eri RAL-väreillä voikin luoda vetoavia ratkaisuja niin pyöräparkkeihin kuin liityntäpysäköintiinkin.

ARC on myös suunniteltu helpottamaan alueen kunnossapitoa ja siistimistä. Kapean designinsa ansiosta pihan putsaaminen esimerkiksi lumesta ja lehdistä on helppoa.

Kuten sanottua, ARC-tuoteperheestä voit valita kohteeseesi täydellisesti sopivat pyörätelineet. Valitse pyörätelineen muoto, materiaali, väri ja asennustapa! ARC on erittäin monipuolinen ja sopii jokaiseen kohteeseen. ARC-tuoteperheestä löytyy varmasti kohteeseesi sopivat laadukkaat ja kestävät pyörätelineet:

Liityntäpysäköinti

ARC sopii myös erinomaisesti liityntäpysäköintiin. Pyöräkatoksista kannattaa pariksi valita esimerkiksi CPH, CPHL ja CPFA. Pysäkkikatoksista hyvä pari syntyy esimerkiksi F3- tai B2-U-pysäkkikatoksesta.

Useissa pyöräkatoksissa käytetäänkin juuri ARC-pyörätelinettä, kuten Järvenpään Ainolassa:

CPH-HKL ja ARC-pyörätelineet asennettuna Järvenpään Ainolaan

CPH-HKL ja ARC-pyörätelineet asennettuna Järvenpään Ainolaan

 

 

Vaikka ARC-polkupyörätelineet näyttävät yksinkertaisilta, älä anna ulkonäön hämätä. Usein yksinkertaisin ratkaisu laadukkaista materiaaleista on paras ja toimivin.

Jos kaipaat kohteeseesi leveää runkolukittavaa telinettä, valitse BAR-pyöräteline.

Heräsikö kysymyksiä? Klikkaa alhaalta ”Tekniset tiedot” ja lataa tuotteen piirustukset sekä kurkkaa ”Usein kysyttyä”-osio ja ota meihin yhteyttä.

 

Tekniset tiedot

Korkeus:
850 mm
Leveys:
240 / 320 mm
Moduulit:
800 / 1000 mm
Perustus:
Upotettu kuumasinkitty teräsprofiili, maahan valaminen tai pinta-asennus, joka mahdollistaa vapaan sijoittamisen
Materiaalit:
Kuumasinkitty teräs, RST tai alumiini
Profiilit:
48 mm pyöreä putki, 50x50 mm neliöputki, 15/30x60 mm alumiiniputki
Kapasiteetti:
2 kpl pyöriä / teline
Piirustukset