• Blogi
  • Referenssit

AluShel toimittaa Gasumin tankkauskatokset

Julkaistu: 12.8.2022

Kaasuautoilu yleistyy Suomessa ja sitä myötä kasvaa tarve kaasutankkausasemille. AluShel toimittaa energiayhtiö Gasumin uuden sukupolven tankkauskatokset.

Gasumin kaasutankkausasema on AluShelin kädenjälkeä.

Gasumin kaasutankkausasema on kaasuautoilun yleistyessä kaikille tuttu näky. Sen upea tankkauskatos on helposti tunnistettava, mutta samaan aikaan se on sekä toimiva että käytännöllinen, jolloin se tarjoaa asiakkaalle miellyttävän ja sujuvan tankkauskokemuksen. Gasumin asiakaslähtöinen ajattelutapa asettikin korkeat kriteerit kaasutankkausasemien laadulle ja käyttökokemukselle. Rakenteiden ja materiaalien täytyi olla pitkäikäisiä, jotta ne soveltuisivat haastaviin pohjoisiin olosuhteisiin, mutta samalla niiden täytyi muodostaa moderni ja viimeistelty kokonaisuus.

 

– Lisäksi halusimme turvata asiakkaiden yksityisyyden sijoittamalla maksuautomaatit katosten sisäpuolelle. Samalla katokset tarjoaisivat tuulettoman ja suojaisan ympäristön asioimista varten, kertoo Gasumin liiketoiminnan kehityspäällikkö Jussi Vainikka.

AluShel valikoitui yhteistyökumppaniksi vahvan asiakasymmärryksen ja teknisen osaamisen johdosta.

AluShel valikoitui yhteistyökumppaniksi vahvan asiakasymmärryksen ja teknisen osaamisen johdosta.

– Saimme AluShelliltä arvokasta asiantuntemusta aina suunnitteluprosessista asennukseen asti. Yhteistyö on ollut sujuvaa, ja AluShel on osoittautunut luotettavaksi ja joustavaksi kumppaniksi.

Gasumilla on Suomessa tällä hetkellä 39 kaasutankkausasemaa, mutta niitä tullaan näkemään jatkossa vieläkin enemmän, sillä Gasum jatkaa bio- ja maakaasun tankkausasemaverkoston vahvistamista.