Yrityksemme

R

Yksilöllinen suunnittelu

R

Kokonaistoimitus

R

Ylläpitopalvelut

R

Mainosyhteistyö

Alushel Oy on Suomen suurin pysäkkikalusteiden toimittaja, ja lisäksi merkittävä pyöräpysäköintiin liittyvien tuotteiden toimittaja. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää tyylikkäitä ja laadukkaita tuotteita vaativaan Skandinaaviseen ympäristöön.

Alushelin toiminta on alkanut 1990-luvulla. Liikevaihtomme on noin 1.000.000 euroa, ja työllistämme sesongista riippuen 5-8 henkilöä. Päätuotteitamme ovat pysäkkikatokset, pyöräkatokset, pyörätelineet ja niihin liittyvät varusteet. Lisäksi suunnittelemme ja valmistamme tuotteita myös asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin, kuten tankkaus– ja taukokatoksia.

Suunnittelemme tuotteet hyödyntäen uusimpia 3D-apuvälineitä. Useat tuotteistamme on kehitetty yhdessä Suomen johtavien ympäristöalan suunnittelutoimistojen kanssa, kuten WSP Finlandin ja Sito-Konsulttien kanssa.

Kokoonpanon suorittavat kokeneet ja luotettavat asentajamme. Toimituksemme sisältää kokonaisuuden – usein suunnittelusta aina maastoon asennukseen asti.

Toimimme yhteistyössä alan johtavien ulkomainosyritysten kanssa. Kysy lisää mainontaan perustuvista rahoitusvaihtoehdoista!