V3 Alan standardi

Linja-autopysäkki vaatii laadukkaan pysäkkikatoksen. V3 on toiseksi suosituin pysäkkikatoksemme eikä syyttä: se on kestävä ja siinä on hyvä, käytännöllinen design isolla kapasiteetilla. V3 suunniteltiinkin alusta pitäen hyvin yhteensopivaksi kaupunkien jo olemassa olevan infran kanssa.

 

Linja-autopysäkki Suomessa vaatii laadukkaan pysäkkikatoksen

 

Tämä selkeälinjainen, pohjoismaisen vähäeleinen pysäkkikatos on todella suosittu.

Materiaalit. Alumiini ja karkaistu lasi.

V3 on valmistettu alumiinista ja karkaistusta lasista, mikä tekee siitä pitkäikäisen vähentäen tarvetta huoltotoimenpiteille.

Materiaalivalintojen hyödyt.

  • Alumiini säilyy siistinä pitkään ja kestää korroosiota erinomaisesti.
  • Sekä 70 x 100 mm alumiiniset tolppaprofiilit että tyylikäs kattorakenne tarjoavat lujan ja kestävän rungon tälle mallistomme kestosuosikille.
  • Karkaistu lasi läpäisee valoa, jolloin katokseen tulee luonnollisesti valoa. Lisäksi karkaistussa lasissa on turvallisuushyötyjä: jos lasi hajoaa, se ei hajoa teräviksi sirpaleiksi vaan pieniksi muruiksi.

On hyvä huomioida, että mitä pidempään linja-autopysäkki saadaan pidettyä käytössä, sitä pienempi hiilijalanjälki sille muodostuu. Tästä syystä olemme kiinnittäneet erityisesti huomiota siihen, että pysäkkikatos on pitkäikäinen: se on valmistettu kestäväksi ja pitkäikäiseksi. Jotta pysäkkikatos tulee parhaaseen mahdolliseen käyttöön, sen täytyy olla tominnassa vuoden ympäri.

Vakiovarusteet. Ympärivuorokautista käyttöä silmällä pitäen V3:n vakiovarusteisiin kuuluu upotettu LED-valaistus sekä sadevesijärjestelmä, joka ohjaa sateen hallitusti pois katokselta.

 

Linja-autopysäkki vaatii laadukkaan pysäkkikatoksen. V3 on hyvin yhteensopiva kaupunkien jo olemassa olevan infran kanssa.

Linja-autopysäkki vaatii laadukkaan pysäkkikatoksen. V3 on hyvin yhteensopiva kaupunkien jo olemassa olevan infran kanssa.

 

Linja-autopysäkki katoksen lisävarusteet

 

Lisävarusteet.

  • Etuseinä
  • Mainosvitriini
  • Aikataulukaappi
  • Linjakilpikehys
  • Infotaulu
  • Roskakori

Lisävarusteet eivät ole turhia lisiä vaan tarpeellisia varusteita. Mietihän esimerkiksi etuseinää ja roskakoria: etuseinän avulla esimerkiksi estät lunta ja vettä satamasta sisään, ja roskakori auttaa pitämään katoksen ja sen läheisyyden siistinä. Lisävarusteet ovat siis aivan olennaisessa roolissa käyttömukavuuden kanssa. V3:n avulla voit saada bussipysäkin tuottamaan rahaa, koska siihen saa mainosvitriinin. Myy mainostilaa ja laita katos tienaamaan!

 

Liityntäpysäköinti

 

Linja-autopysäkki, johon sijoitetaan bussikatos, kannattaa varustella myös turvallisilla pyörätelineillä. Vihreämpi liikkuminen tarvitsee tuekseen laadukkaan, käytännöllisen ja hyvin toimivan infran. AluShel on valmistanut julkiseen liikenteeseen jo yli 20 vuotta pysäkkikatoksia, pyöräkatoksia ja pyörätelineitä. Mikäli hakusessa onkin pyörätelineitä ja pyöräkatoksia mahdollista liityntäpysäköintiä varten, kannattaa tutustua mallistostamme esimerkiksi BAR- ja BRANCH-pyörätelineisiin sekä pyöräkatoksista esimerkiksi CPH– ja CPHL-pyöräkatoksiin.

V3:n kanssa linja-autopysäkki ei ole koskaan näyttänyt yhtä hyvältä ja houkuttelevalta.

Tekniset tiedot

Korkeus:
2400 mm
Pituus:
4075 mm
Syvyys:
1465 mm
Moduulit:
1335 mm
Materiaalit:
Runkorakenne 70x100 mm alumiiniset tolppaprofiilit 8 mm karkaistuilla laseilla, kattorakenne alumiiniprofiilia valkoisella alakatolla
Pintakäsittely:
Pulverimaalaus RAL-sävyyn
Lisävarusteet:
Etuseinä
Mainosvitriini
Aikataulukaappi A3 tai 800x1200 mm
Linjakilpikehys
Infotaulu
Roskakori 30/60L RST
Piirustukset