V3 Alan standardi

Linja-autopysäkki vaatii laadukkaan pysäkkikatoksen. V3 on luonut julkiseen liikenteeseen alan standardin: pysäkkikatosten tulee olla designiltaan tyylikkäitä, toimivia ja kestäviä sekä niiden tulee tarjota iso kapasiteetti. V3 suunniteltiinkin alusta pitäen hyvin yhteensopivaksi kaupunkien jo olemassa olevan infran kanssa.

Tämä selkeälinjainen, pohjoismaisen vähäeleinen pysäkkikatos on todella suosittu. V3 on valmistettu alumiinista ja karkaistusta lasista, mikä tekee siitä pitkäikäisen vähentäen tarvetta huoltotoimenpiteille. Alumiini säilyy siistinä pitkään ja kestää korroosiota erinomaisesti. Karkaistu lasi läpäisee valoa, jolloin katokseen tulee luonnollisesti valoa. Lisäksi karkaistussa lasissa on turvallisuushyötyjä: jos lasi hajoaa, se ei hajoa teräviksi sirpaleiksi vaan pieniksi muruiksi. Sekä 70 x 100 mm alumiiniset tolppaprofiilit että tyylikäs kattorakenne tarjoavat lujan ja kestävän rungon tälle mallistomme kestosuosikille. On hyvä huomioida, että mitä pidempään linja-autopysäkki saadaan pidettyä käytössä, sitä pienempi hiilijalanjälki sille muodostuu. Tästä syystä olemme kiinnittäneet erityisesti huomiota siihen, että pysäkkikatos on pitkäikäinen: se on valmistettu kestäväksi ja pitkäikäiseksi. Jotta pysäkkikatos tulee parhaaseen mahdolliseen käyttöön, sen täytyy olla tominnassa vuoden ympäri. Ympärivuorokautista käyttöä silmällä pitäen V3:n vakiovarusteisiin kuuluu upotettu LED-valaistus sekä sadevesijärjestelmä, joka ohjaa sateen pois katoksesta.

 

<yoastmark class=

 

Linja-autopysäkki on varusteltavissa kaikilla mausteilla.

Valitse etuseinä, mainosvitriini, aikataulukaappi, linjakilpikehys, infotaulu ja roskakori. Lisävarusteet eivät ole turhia lisiä vaan tarpeellisia varusteita. Mietihän esimerkiksi etuseinää ja roskakoria: etuseinän avulla esimerkiksi estät lunta ja vettä satamasta sisään, ja roskakori auttaa pitämään katoksen ja sen läheisyyden siistinä. Lisävarusteet ovat siis aivan olennaisessa roolissa käyttömukavuuden kanssa. V3:n avulla voit saada bussipysäkin tuottamaan rahaa, koska siihen saa mainosvitriinin. Myy mainostilaa ja laita katos tienaamaan!

Bussikatoksen yhteyteen kannattaa aina harkita myös turvallisia pyörätelineitä. Vihreämpi liikkuminen tarvitsee tuekseen laadukkaan, käytännöllisen ja hyvin toimivan infran. AluShel on valmistanut julkiseen liikenteeseen jo yli 20 vuotta pysäkkikatoksia, pyöräkatoksia ja pyörätelineitä. Mikäli hakusessa onkin pyörätelineitä ja pyöräkatoksia mahdollista liityntäpysäköintiä varten, kannattaa tutustua mallistostamme esimerkiksi BAR- ja BRANCH-pyörätelineisiin sekä pyöräkatoksista esimerkiksi CPH– ja CPHL-pyöräkatoksiin.

V3:n kanssa linja-autopysäkki ei ole koskaan näyttänyt yhtä hyvältä ja houkuttelevalta.

Tekniset tiedot

Korkeus:
2400 mm
Pituus:
4075 mm
Syvyys:
1465 mm
Moduulit:
1335 mm
Materiaalit:
Runkorakenne 70x100 mm alumiiniset tolppaprofiilit 8 mm karkaistuilla laseilla, kattorakenne alumiiniprofiilia valkoisella alakatolla
Pintakäsittely:
Pulverimaalaus RAL-sävyyn
Lisävarusteet:
Etuseinä, mainosvitriini, aikataulukaappi A3 tai 800x1200 mm, linjakilpikehys, infotaulu, paperikori 30/60L RST
Piirustukset