V3-pysäkkikatos Alan standardi

V3-pysäkkikatos on luonut julkiseen liikenteeseen alan standardin: pysäkkikatosten tulee olla designiltaan tyylikkäitä, toimivia ja kestäviä sekä niiden tulee tarjota iso kapasiteetti. V3-pysäkkikatos suunniteltiin alusta pitäen hyvin yhteensopivaksi kaupunkien jo olemassa olevan infran kanssa.

Tämä selkeälinjainen, pohjoismaisen vähäeleinen pysäkkikatos on todella suosittu. Pysäkkikatos on valmistettu alumiinista ja lasista, mikä tekee siitä pitkäikäisen vähentäen tarvetta huoltotoimenpiteille. Sekä 70×100 mm alumiiniset tolppaprofiilit että tyylikäs kattorakenne tarjoavat lujan ja kestävän rungon tälle mallistomme kestosuosikille. Ympärivuotista – ja vuorokautista – käyttöä silmällä pitäen vakiovarusteisiin kuuluu upotettu LED-valaistus sekä sadevesijärjestelmä.

V3-pysäkkikatos on varusteltavissa kaikilla mausteilla: valitse etuseinä, mainosvitriini, aikataulukaappi, linjakilpikehys, infotaulu ja roskakori.

Tekniset tiedot

Korkeus:
2400 mm
Pituus:
4075 mm
Syvyys:
1465 mm
Moduulit:
1335 mm
Materiaalit:
Runkorakenne 70x100 mm alumiiniset tolppaprofiilit 8 mm karkaistuilla laseilla, kattorakenne alumiiniprofiilia valkoisella alakatolla
Pintakäsittely:
Pulverimaalaus RAL-sävyyn
Lisävarusteet:
Etuseinä, mainosvitriini, aikataulukaappi A3 tai 800x1200 mm, linjakilpikehys, infotaulu, paperikori 30/60L RST
Piirustukset