Taukokatos – SSHL Esteetön sääsuoja

Sääsuoja esimerkiksi päiväkotien, sairaaloiden tai leikkipuistojen pihoille: SSHL suojaa niin lumelta kuin sateeltakin. Käytännössä SSHL voidaan käyttää myös vähäeleisenä pysäkkikatoksena tai myös pyöräkatoksena, jos se varustellaan esimerkiksi runkolukittavilla telineillä.

 

Sääsuoja ja sen erityispiirteet

 

SSHL:n muotoilussa on erityisesti huomioitu esteettömyys: katoksessa on jopa neljä metriä pitkä moduuliväli. Sen ansiosta

  • sääsuojaan pääsee helposti monesta suunnasta niin kävellen, pyörällä kuin myös rattailla ja pyörätuoleilla, ja lisäksi
  • taukokatos on helppo ja nopea pitää siistinä.

 

SSHL on tyylikäs sääsuoja!

SSHL on tyylikäs sääsuoja ja taukokatos!

 

Rakennettu kestävistä materiaaleista

 

Sääsuoja on valmistettu Suomen neljää vuodenaikaa kestävästä kuumasinkitystä teräksestä. Kuumasinkityksen ansiosta katos kestää kulutusta ja korroosiota paremmin ja on siten pitkäikäinen valinta kohteeseen kuin kohteeseen. Tämän lisäksi SSHL pulverimaalataan toivomallanne RAL-sävyllä, mikä lisää entisestään sen käyttöikää. Samalla katoksesta voidaan tehdä yksilöllinen omalla värityksellään.

 

Muotoilu

 

Designissa haimme katokselle tyylikkään hillittyä linjaa, jotta se näyttäisi hyvältä vuodesta toiseen. Usein liian moderni tyyli jää ajansaatossa tulevien trendien jalkoihin, kun taas klassinen linjakkuus pitää kutinsa.

Kalteva katto ohjaa veden ja lumen luonnollisella tavalla pois katolta. Kaksipuolisessa versiossa veden poistojärjestelmä ohjaa veden hallitusti pois. Lumikuormaa ei tarvitse pelätä, sillä AluShelin katokset kestävät 200 kg lumikuorman neliömetriä kohden.

Esteettömyys ja keskitolppien määrän minimointi tekevät tästä taukokatoksesta kevyen ja ilmavan.

Upotettu LED-valaistus sopii hyvin vähäeleiseen skandinaaviseen designiin.

Laajasti varusteltavissa oleva sääsuoja

 

SSHL:n voi myös lisätä telineitä pyörille joko molemmille tai vain toiselle puolelle. Jos haluat sääsuojan pelkkänä pyöräkatoksena, kannattaa tutustua CPHL-pyöräkatokseen.

Sääsuoja on myös saatavilla kaksipuoleisena.

SSHL-sääsuoja on myös saatavilla kaksipuolisena! LED-valaistu taukokatos palvelee käyttäjiä vuoden ympäri.

SSHL-sääsuoja on myös saatavilla kaksipuolisena! LED-valaistu taukokatos palvelee käyttäjiä vuoden ympäri.

 

Sääsuojaan on lisäksi saatavilla useita lisävarusteita, kuten

  • upotettu LED-valaistus
  • maksaruohokatto
  • tuhka-astia ja
  • roskakori.

LED-valaistus paitsi lisää turvallisuutta myös tekee sääsuojan käytöstä miellyttävämpää. Valaistuksen avulla voidaan myös lisätä taukokatoksen käyttöastetta.

Erityisesti kaupunkialueilla arvostettu ominaisuus on mahdollisuus saada sääsuoja maksaruohokatteella. Viherkate sitoo sadevettä, jolloin hulevedet eivät rasita viemärijärjestelmiä. Viherkatokset suorittavatkin useampaa roolia samanaikaisesti: ne tarjoavat niiden alla sääsuojaa, sitovat sadevettä ja tuovat vihreyttä kaupunkiympäristöön. Viherkatos onkin pieni mutta suuri ekoteko.

 

Tekniset tiedot

Korkeus:
2185 mm
Moduulit:
4000 mm
Syvyys:
1980 / 3815 mm
Materiaalit:
Runkorakenne kuumasinkittyä terästä
Kattorakenne teräsprofiilia valkoisella alakatolla
Pintakäsittely:
Pulverimaalaus RAL-sävyyn
Lisävarusteet:
Maksaruohokatto
LED-valaistus
Tuhka-astia RST
Roskakori 30L/60L RST
Piirrustukset: