Taukokatos – SSHL Esteetön sääsuoja

Sääsuoja esimerkiksi päiväkotien tai leikkipuistojen pihoille: SSHL suojaa niin lumelta kuin sateeltakin.

SSHL:n muotoilussa on erityisesti huomioitu esteettömyys: katoksessa on jopa neljä metriä pitkä moduuliväli, minkä ansiosta sääsuojaan pääsee helposti monesta suunnasta niin kävelle, pyörällä kuin myös rattailla ja pyörätuoleilla. Lisäksi eräs iso hyöty esteettömyydestä on se, että sen ansiosta sääsuoja on helppo ja nopea pitää siistinä.

Sääsuoja on valmistettu Suomen neljää vuodenaikaa kestävästä kuumasinkitystä teräksestä. Kuumasinkityksen ansiosta katos kestää korroosiota paremmin ja on siten pitkäikäinen valinta kohteeseen kuin kohteeseen. Lisäksi SSHL pulverimaalataan toivomallanne RAL-sävyllä, mikä lisää entisestään sen käyttöikää. Designissa haimme SSHL-katokselle tyylikkään hillittyä linjaa, jotta se näyttäisi hyvältä vuodesta toiseen. Usein liian moderni tyyli jää ajansaatossa tulevien trendien jalkoihin, kun taas klassinen linjakkuus pitää kutinsa.

SSHL:n voi myös lisätä pyörätelineet joko molemmille tai vain toiselle puolelle. Jos haluat sääsuojan pelkkänä pyöräkatoksena, kannattaa tutustua CPHL-pyöräkatokseen.

Sääsuoja on myös saatavilla kaksipuoleisena.

Tyylikäs SSHL katos on myös saatavilla kaksipuolisena!

Sääsuojaan on lisäksi saatavilla lisävarusteita, kuten upotettu LED-valaistus , maksaruohokatto, tuhka-astia ja roskakori. LED-valaistus paitsi lisää turvallisuutta myös tekee sääsuojan käytöstä miellyttävämpää. Erityisesti Kaupunkialueilla arvostettu ominaisuus on mahdollisuus saada sääsuojaan maksaruohokate. Viherkatos sitoo sadevettä, jolloin hulevedet eivät rasita viemärijärjestelmiä. Viherkatokset suorittavatkin useampaa roolia samanaikaisesti: ne tarjoavat niiden alla sääsuojaa, sitovat sadevettä ja tuovat vihreyttä kaupunkiympäristöön. Viherkatos onkin pieni mutta suuri ekoteko.

 

Tekniset tiedot

Korkeus:
2185 mm
Moduulit:
4000 mm
Syvyys:
1980 / 3815 mm
Materiaalit:
Runkorakenne kuumasinkittyä terästä
Kattorakenne teräsprofiilia valkoisella alakatolla
Pintakäsittely:
Pulverimaalaus RAL-sävyyn
Lisävarusteet:
Maksaruohokatto
LED-valaistus
Tuhka-astia RST
Roskakori 30L/60L RST
Piirrustukset: