Pyörän huoltopiste – PRS-SCANDIC Suomen suosituin

Suomen suosituin pyörän huoltopiste PRS-SCANDIC on erinomainen valinta pohjoismaiden markkinoille. Huoltoaseman avulla pyöräilijä voi itse huoltaa pyöränsä helposti, sillä huoltopisteestä löytyy kaikki tarpeelliset työkalut omatoimista pyörän huoltoa varten.

 

Pyörän huoltopiste palvelee pyöräilijöitä hädän tullen! Huoltopisteestä löytyvät kaikki yleisimmät tarvittavat ruuvarit ja suuttimet.

Pyörän huoltopiste palvelee pyöräilijöitä hädän tullen! Huoltopisteestä löytyvät kaikki yleisimmät tarvittavat ruuvarit ja suuttimet.

 

Pyörä voidaan nostaa tukevasti satulasta huoltopisteeseen, jolloin pyörää on helppo huoltaa ergonomisessa asennossa. PRS SCANDIC -polkupyörän huoltoteline kestää painavankin pyörän! Huoltoteline on fiksusti päällystetty kumilla, joten se ei vahingoita tai naarmuta pyörän runkoa.

 

Pyörän huoltopiste mahdollistaa pyörän huollon ergonomisessa asennossa, koska pyörän voi helposti nostaa roikkumaan satulastaan.

Pyörän huoltopiste mahdollistaa pyörän huollon ergonomisessa asennossa, koska pyörän voi helposti nostaa roikkumaan satulastaan.

 

Työkalut roikkuvat turvallisesti rungon sisällä ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla vaijereilla. Vaijerit ovat pitkät, minkä ansiosta pyöräilijä pääsee työkaluilla käsiksi kaikkiin pyöränsä kohtiin. Vaijerit ovat päällystetty kumilla, joten vaijerit eivät mene sotkuun eivätkä vahingossakaan vahingoita pyörän runkoa.

Pyörän huoltopiste on varustettu käsipumpulla, jossa on moniventtiilisuulake eli sitä voidaan käyttää käytännössä kaikkien pyörien pumppaamiseen.

Polkupyörän huoltopiste on laajasti varusteltavissa, ja usein polkupyörän huoltopisteet toimitetaankin yksilöllisesti asiakkaalle speksattuna. Suosituimmat varusteet sisältyvät automaattisesti jokaiseen tilaukseen. Hyvä lisävaruste voisi olla ruostumattomasta teräksestä valmistettu ovi, joka suojaa tehokkaasti työkaluja säältä ja ilkivallalta. Kun valitset oven, voit myös valita lukon vaihtoehtoina ollessa joko kolikko-, avain- tai salpalukko.

Polkupyörän huoltopisteen kaikki pinnat ovat tehokkaasti hyödynnetty, esimerkiksi ovessa on mainostilaa omalle aineistolle noin 0,8m2.

Pyörän huoltopiste kannattaa sijoittaa sinne, missä pyöräilijät liikkuvat ja mihin he jättävät pyöränsä. Yksi hyvä kohde PRS SCANDICille voisi olla esimerkiksi pyöräkatosten ja pyörätelineiden läheisyyteen, jotta lähdettäessä liikkeelle pyörän ehtisi vielä tarkistaa ja renkaat tarpeen tullen pumpata täyteen. Lisäksi urheilukeskukset, yliopistot ja muut koulut ovat hyviä sijainteja pikaista pyörän huoltoa tarvitseville. Suosittuja pyörätelineitä mallistossamme ovat muun muassa BAR-pyöräteline, ja oikein pidettyjä pyöräkatoksia ovat suositut CPH- ja CPHL-pyöräkatokset. Pyörän huoltoteline voidaan myös sijoittaa pyörätalliin tai monikäyttöiseen pihavarastoon.

PRS SCANDIC on tukevaa ja kestävää tekoa. Rungon materiaaleiksi voidaan valita joko galvanisoitu- tai ruostumaton teräs. Pinnoitteeksi voi valita joko laadukkaan pulveri- tai termoplastisen maalauksen. Värivaihtoehtoina ovat lähes kaikki RAL-värikartan sävyt, joista vakiovärejä on 19 kpl, ja muut värit on saatavilla lisäveloituksella.

Valitse pyörän huoltopiste seuraavissa RAL-väreissä:

Pyörän huoltopiste on saatavilla useilla RAL-väreillä.

Pyörän huoltopiste on saatavilla useilla RAL-väreillä.

 

Pyörän huoltopiste on erinomainen valinta tukemaan pyöräilyä ja lisäämään pyöräilyn houkuttelevuutta.

 

Tekniset tiedot

Mitat
134 x 44 x 30 cm
Paino
22–30 kg (riippuen varustelusta)
Maalaus
Pulverimaalaus, 19 RAL-perusväriä
Vakiovarusteet
- Galvanoitu runko
- Philips-ruuvimeisseli
- Talttapää-ruuvimeisseli
- TORX T25-ruuvimeisseli
- Jakoavain
- Gedore-kärkipihdit
- Kiintoavain 8x10 mm
- Kiintoavain 13x15 mm
Kuusiokoloavainsarja 2–8 mm
- Rengasraudat
- Nivelletty leikari työkaluille
- SKS-ilmapumppu moniventtiilisuulakkeella ja painemittarilla
RST-pumppusylinteri
- Vahvistettu ilmaletku (sis. metallipunos)
- Asennussarja (4x M10/80mm kiila-ankkuria)
- Suunnittelu ja tarratulostus
- Brändäys, etupuoli ja sivut (korkealaatutarra + laminaattikalvo), mitat: 1x 24*25cm, 1x 12*120cm ja 1x 12*65cm
Lisävarusteet
- RST-runko
- Muut RAL-värit (pulverimaalaus)
- Termoplast-maalaus (vakiovärit)
- Ovi kahvalla + magneetti + RST
- Ovi lukolla + avain + RST
- Ovi kolikkolukolla + RST
- Tarra oveen
- Tarra takaosaan (135x25 cm)
- 4x turvamutterit ja erikoistyökalu
- Pneumaattinen skeittilautapidike