CPH-pyöräkatos Rohkea suunnannäyttäjä

CPH on kaunis ja ajattoman tyylikäs pyöräkatos: yksinkertainen, käytännöllinen ja elegantti.

Sopii kaupunkikuvaan. CPH on suunniteltu alusta pitäen luonnolliseksi osaksi katukuvaa. CPH onkin oma versiomme HKL-malliston polkupyöräkatoksesta, joten se on helposti integroitavissa muun muassa pääkaupunkiseudun julkisen liikenteen solmukohtiin. Upean designinsa ansiosta CPH sopii myös erinomaisesti kohteisiin, joihin halutaan näyttävyyttä.

 

CPH-pyöräkatos on kaunis, tyylikäs ja käytännöllinen.

CPH-pyöräkatos on kaunis, tyylikäs ja käytännöllinen.

 

Pitkäikäinen pyöräkatos

 

Materiaalit ja maalaus. CPH on valmistettu kestävästä ja pitkäikäisestä kuumasinkitystä teräksestä. Kuumasinkitty teräs pulverimaalauksella on hyvä valinta, kun halitaan vahva ja vankka rakenne, joka kestää säässä kuin säässä. Pulverimaalaus tehdään asiakkaan haluamaan RAL-sävyyn.

Yksilöllinen silkkipainatus lasiin. 8 mm karkaistuihin laseihin saa yksilöllisen silkkipainatuksen. Valittavissa on myös esimerkiksi vaakasuora huomioraidoitus.

Saatavilla kaksipuoleisena. Pyöräkatos on saatavilla myös kaksipuolisena mallina, joka entisestään kasvattaa käyttöastetta.

 

CPH-D on uppoasennettava kaksipuolinen pyöräkatos.

CPH-D on uppoasennettava kaksipuolinen pyöräkatos.

 

Pyöräkatos turvallisilla pyörätelineillä

 

Pyörätelineet. Pyöräkatos on yhteensopiva koko mallistomme pyörätelineiden kanssa. Valitse katokseen esimerkiksi suositut runkolukittavat BAR ja BRANCH-pyörätelineet! Runkolukittava pyöräteline on turvallinen ja tätänykyä myös alan standardi. Kun pyöräteline on riittävän iso, siihen on helppo saada pyörä kiinni.

 

CPH-pyöräkatos varustettuna BAR-pyörätelineillä Tampereen Raitiotiellä.

CPH-pyöräkatos varustettuna BAR-pyörätelineillä Tampereen Raitiotiellä.

 

Esimerkiksi BRANCH on houkutteleva vaihtoehto, koska siihen pyörän saa kiinnitettyä useista eri kohdista, jolloin siihen voi helposti kiinnittää erikokoisia pyörä useista eri kohdista.

 

BRANCH-pyöräteline asennettuna Kirkkonummelle. Pirteä punainen pyöräteline tekee kokonaisuuden raikkaaksi!

BRANCH-pyöräteline asennettuna Kirkkonummelle. Pirteä punainen väri tekee kokonaisuuden raikkaaksi!

 

Pyöräkatoksen lisävarusteet

 

Viherkatto. Tähän katokseen on saatavilla arkkitehtien ja suunnittelijoiden suosima viherkatto. Viherkatossa on monta hyötyä: se tuo vihreyttä kaupunkiympäristöön, se on esteettisesti vangitseva ja siinä on hulevesien ohjausjärjestelmä.

LED-valaistus. Upotettava LED-valaistus lisää turvallisuutta ja pyöräkatoksen käyttömukavuutta. Valaistuksen avulla katosta voidaan käyttää aikaisesta aamusta myöhään yöhön.

 

Laadukas pyöräkatos ja sen merkitys

 

Pyöräilyn lisääminen. Laadukas pyöräkatos pitää pyörät kuivina ja järjestyksessä, parantaa pyöräilyn houkuttelevuutta sekä omalta osaltaan parantaa pyöräilyverkostoa.

Liityntäpysäköinti. Liityntäpysäköintiä ajatellen kannattaa harkita suosittuja ja hyväksi havaittuja pysäkkikatoksiamme, esimerkiksi F3 ja O3 (joka on suosituin bussikatoksemme) ovat varmoja valintoja. Hyvät ja käytännölliset valinnat liityntäpysäköinnissä tekevät asukkaiden matkaketjusta miellyttävän ja ohjaavat asukkaita käyttämään enemmän julkista liikennettä. Pyöräily ja julkinen liikenne ovatkin tärkeitä tekijöitä, kun pyritään pääsemään kohti liikenteen hiilineutraaliutta.

 

CPH-HKL ja ARC-pyörätelineet asennettuna Järvenpään Ainolaan

CPH ja ARC-pyörätelineet asennettuna Järvenpään Ainolaan

 

Liikenteen luonnollinen ohjaaminen. Pyöräkatosten järkevällä sijoittamisella voidaan ohjata kevyttä liikennettä ja tehdä matkaketjusta miellyttävän. Yksipuolisella CPH-katoksella voidaan muun muassa estää luonnollisella mutta tehokkaalla tavalla tien ylitys tai kulku istutusten läpi

 

Arkkitehdit ja suunnittelijat: muistattehan, että tuotteemme ovat nyt saatavilla Archicad- ja Revit-mallinnusohjelmistoille.

Tekniset tiedot

Korkeus:
2370 mm
Syvyys:
2085 / 4030 mm
Moduulit:
2000 mm
Pintakäsittely:
Pulverimaalaus RAL-sävyyn
Materiaali:
Runkorakenne kuumasinkittyä teräsprofiilia 8 mm karkaistuilla laseilla silkkipainatuksella
Lisävarusteet:
LED-valaistus
Maksaruohokatto
Runkolukittavat pyörätelineet
Piirustukset: