CPH-pyöräkatos Rohkea suunnannäyttäjä

Ota yhteyttä

Yhteystiedot
+358 40 900 5153
sales@alushel.fi

Käyntiosoite
Kehittäjänkatu 10
04440 Järvenpää

CPH on ajattoman tyylikäs pyöräkatos: yksinkertainen, käytännöllinen ja elegantti.

Sopii kaupunkikuvaan. Joskus voi olla vaikea valita sopivaa katosta kohteeseen, mutta CPH on suunniteltu alusta pitäen luonnolliseksi osaksi katukuvaa. CPH onkin oma versiomme HKL-malliston katoksesta, joten se on helposti integroitavissa muun muassa pääkaupunkiseudun julkisen liikenteen solmukohtiin. Upean designinsa ansiosta CPH sopii myös erinomaisesti kohteisiin, joihin halutaan näyttävyyttä.

 

CPH-pyöräkatos on kaunis, tyylikäs ja käytännöllinen.

CPH-pyöräkatos on tyylikäs ja käytännöllinen.

 

Pitkäikäinen pyöräkatos

 

Materiaalit ja maalaus. CPH on valmistettu kestävästä ja pitkäikäisestä kuumasinkitystä teräksestä. Kuumasinkitty teräs pulverimaalauksella on hyvä valinta, kun halutaan vahva ja vankka rakenne, joka kestää säässä kuin säässä. Pulverimaalaus tehdään asiakkaan haluamaan RAL-sävyyn.

Yksilöllinen silkkipainatus lasiin. 8 mm karkaistuihin laseihin saa yksilöllisen silkkipainatuksen. Valittavissa on myös esimerkiksi vaakasuora huomioraidoitus.

Saatavilla kaksipuoleisena. Pyöräkatos on saatavilla myös kaksipuolisena mallina, joka entisestään kasvattaa käyttöastetta.

Käytännöllinen. Katossa on pieni kaato, joten vettä ei keräänny katolle. Vedenpoistojärjestelmän ansiosta myöskään kaksipuoleisessa versiossa vesi ei jää katolle, vaan vesi valuu sieltä hallitusti pois.

 

CPH-D on uppoasennettava kaksipuolinen <yoastmark class=

 

Pyöräkatos turvallisilla pyörätelineillä

 

Pyörätelineet. Pyöräkatos on yhteensopiva koko mallistomme pyörätelineiden kanssa. Valitse katokseen esimerkiksi suositut runkolukittavat ARC, BAR ja BRANCH-pyörätelineet! Runkolukittava teline on turvallinen ja tätänykyä myös alan standardi. Kun teline on riittävän iso, siihen on helppo saada pyörä kiinni.

 

CPH-pyöräkatos varustettuna BAR-pyörätelineillä Tampereen Raitiotiellä.

Pyöräkatos ja BAR-pyörätelineet palvelevat pyöräilijöitä ja ratikan käyttäjiä Tampereen Raitiotiellä.

 

Esimerkiksi BRANCH on houkutteleva vaihtoehto, koska muotoilunsa ansiosta siihen voi helposti runkolukita erikokoisia pyöriä useista eri kohdista

 

BRANCH-pyöräteline asennettuna Kirkkonummelle. Pirteä punainen pyöräteline tekee kokonaisuuden raikkaaksi!

BRANCH asennettuna Kirkkonummelle. Pirteä punainen väri tekee kokonaisuuden raikkaaksi!

 

Pyöräkatos ja sen lisävarusteet

 

Viherkatto. Tähän katokseen on saatavilla arkkitehtien ja suunnittelijoiden suosima viherkatto. Viherkatossa on monta hyötyä: se tuo vihreyttä kaupunkiympäristöön, se on esteettisesti vangitseva ja siinä on hulevesien ohjausjärjestelmä.

LED-valaistus. Upotettava LED-valaistus lisää turvallisuutta ja pyöräkatoksen käyttömukavuutta. Valaistuksen avulla katosta voidaan käyttää aikaisesta aamusta myöhään yöhön.

 

Liityntäpysäköinti

 

CPH-HKL ja ARC-pyörätelineet asennettuna Järvenpään Ainolaan

CPH-HKL ja ARC-pyörätelineet asennettuna Järvenpään Ainolan juna-asemalle.

 

Liityntäpysäköinti. Liityntäpysäköintiä ajatellen kannattaa harkita suosittuja ja hyväksi havaittuja pysäkkikatoksiamme, esimerkiksi F3 ja O3 (joka on suosituin bussikatoksemme) ovat varmoja valintoja. Hyvät ja käytännölliset valinnat liityntäpysäköinnissä tekevät asukkaiden matkaketjusta miellyttävän ja ohjaavat asukkaita käyttämään enemmän julkista liikennettä. Pyöräily ja julkinen liikenne ovatkin tärkeitä tekijöitä, kun pyritään pääsemään kohti liikenteen hiilineutraaliutta.

Lisää ideoita liityntäpysäköinnin toteuttamiseen löydät sille varatusta blogikirjoituksesta.

Tekniset tiedot

Korkeus:
2370 mm
Syvyys:
2085 / 4030 mm
Moduulit:
2000 mm
Pintakäsittely:
Pulverimaalaus RAL-sävyyn
Materiaali:
Runkorakenne kuumasinkittyä teräsprofiilia 8 mm karkaistuilla laseilla silkkipainatuksella
Lisävarusteet:
LED-valaistus
Maksaruohokatto
Runkolukittavat pyörätelineet
Piirustukset: