CPHL-polkupyöräkatos Korkean käyttöasteen ratkaisu

Polkupyöräkatos, joka on suunniteltu erityisesti liikenteen solmukohtiin ja korkean trafiikin kohteisiin. Asiakkaamme ovat suosineet tätä mallia esimerkiksi koulukohteissa ja liityntäpysäköinnissä.

 

CPHL-polkupyöräkatos ja siihen CRL-polkupyöräteline ovat tehokas tapa tarjota turvallinen pyöräpysäköinti.

CPHL-polkupyöräkatos ja siihen CRL-polkupyöräteline ovat tehokas tapa tarjota turvallinen pyöräpysäköinti.

 

Esteetön polkupyöräkatos

 

Pitkä moduuliväli. Jopa 4000 mm pitkä moduuliväli.

Vähemmän keskitolppia. Poikkeuksellisen pitkän moduulivälin ansiosta käyttöä häiritsevien keskitolppien määrä on saatu minimoitua, mikä tekee siitä esteettömän ja helpottaa talvihoitoa.

Ei lasitusta. Koska pyöräkatoksessa ei ole lasitusta, se ei joudu niin herkästi ilkivallan uhriksi. Lasituksen puuttumisen ansiosta polkupyöräkatos pysyy esteettömänä.

Korkea käyttöaste. Koska pyöräkatosta on esteetön, sitä voi käyttää monesta eri suunnasta, jolloin sitä on helppo ja mukava käyttää. Lisäksi erinomaisen modulaarisen rakenteensa ansiosta pyöräkatos voidaan skaalata halutun kokoiseksi.

 

Kestävä ja muunneltava polkupyöräkatos

 

Kuumasinkittyä terästä. CPHL on suunniteltu kestämään. Katoksen runko onkin vahvaa ja kestävää kuumasinkittyä terästä. Hyvät materiaalit sekä käytännölliset ratkaisut tekevät pyöräkatoksesta pitkäikäisen ja käytännöllisen ratkaisun kohteeseen kuin kohteeseen.

Saatavilla kaksipuoleisena. Haluatko tuplata pyöräpaikkojen määrän? Se onnistuu helposti, sillä polkupyöräkatos on saatavilla myös kaksipuolisena mallina. Kun pyöriä voi parkkeerata katokseen molemmilta puolilta, se kaksinkertaistaa kapasiteetin ja tekee katoksesta entistäkin kustannustehokkaamman, sillä yksittäisen pyöräpaikan hinta putoaa.

 

Kaksinkertaista pyöräpaikkojen määrä tilaamalla polkupyöräkatos kaksipuolisena!

Kaksinkertaista pyöräpaikkojen määrä tilaamalla polkupyöräkatos kaksipuolisena!

 

Pyöräkatoksen pyörätelineet

 

Kaksipuolinen polkupyöräkatos asennettuna runkolukittavilla pyörätelineillä. CPHL-polkupyöräkatos on esteetön eli sitä voidaan käyttää molemmista suunnista.

Kaksipuolinen polkupyöräkatos asennettuna runkolukittavilla pyörätelineillä. CPHL on esteetön eli sitä voidaan käyttää molemmista suunnista.

 

Laadukkaat pyörätelineet. Polkupyöräkatos tarvitsee tietysti myös laadukkaat pyörätelineet. Valitse pyöräkatokseen joko

  • runkolukittavat pyörätelineet tai
  • katokseen saumattomasti integroitavat CRL-pyörätelineet.

CRL-pyörätelineissä yhdistyy klassinen ja kaikille tuttu etupyörälukitus sekä turvallinen runkolukituskaari. Runkolukittavista pyörätelineistä kannattaa tutustua BAR-pyörätelineeseen sekä BRANCH-pyörätelineeseen, johon saa runkolukittua eri kokoiset pyörät useista eri kohdista.

 

Tyylikäs SSHL katos on myös saatavilla kaksipuolisena!

Polkupyöräkatos toimii myös taukokatoksena. CPHL:n voidaan asentaa mitkä tahansa mallistomme pyörätelineet!

 

Vakio- ja lisävarusteet. Katoksessa on vakiona toiminnallisuutta ja käyttömukavuutta lisäävä sadevesijärjestelmä, joka siirtää veden ohjatusti pois katolta. Turvallisuutta ja viihtyisyyttä voi lisätä myös tilaamalla pyöräkatokseen LED-valaistuksen. LED-valaistuksen avulla katosta voidaan käyttää aikaisin aamulla ja myöhään illalla, kun on vielä hämärää. Lisäksi saatavilla on arkkitehtien ja suunnittelijoiden suosima viherkatto.

CPHL on täydellinen pyöräkatos Suomen olosuhteisiin

CPHL on suosittu valinta, sillä se sopii erinomaisesti haastaviin sääolosuhteisiin: pyörät pysyvät kuivina ja laadukkaista materiaaleista valmistettu polkupyöräkatos paikallaan ehjänä vuodesta toiseen. Pyöräilyn infran kehittäminen laadukkailla pyöräkatoksilla ja -telineillä on avainasemassa hallituksen tavoitteessa lisätä pyöräilyä.

Heräsikö tuotteesta kysymyksiä? Mikäli haluat tietää lisää teknisistä tiedoista, löydät ne alhaalta klikkaamalla kohdasta ”Tekniset tiedot” sekä lataamalla tuotteen piirrustukset. Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä tai haluat tuotteesta tarjouksen, ota meihin yhteyttä!

Onko hakusessa suljettava tila pyörien säilytystä varten? Siinä tapauksessa kannattaa tutustua pyörätalliin, markkinoiden turvallisimpaan ja älykkäimpään pyöräpysäköintiratkaisuun. Jos etsit pyörien säilytysratkaisua taloyhtiölle, lue lisää pihavarastostamme, jossa yhdistyy turvallinen pyöräkatos, roskakatos sekä tilava ulkovarasto muille tarvikkeille.

Tekniset tiedot

Korkeus:
2185 mm
Moduulit:
4000 mm
Syvyys:
1980 / 3815 mm
Materiaalit:
Runkorakenne kuumasinkittyä terästä
Kattorakenne teräsprofiilia valkoisella alakatolla
Pintakäsittely:
Pulverimaalaus RAL-sävyyn
Lisävarusteet:
Maksaruohokatto
LED-valaistus
Runkolukittavat pyörätelineet
Kapasiteetti:
8/16 pyörää / moduuli
Piirustukset