PIPE-RACK Kustannustehokas ja siirreltävä

PIPE-RACK on siirreltävä polkupyöräteline. PIPE-RACK on parhaimpia vaihtoehtoja, kun halutaan huomioida kustannustehokkuus ja talvikunnossapito sekä hetkellisesti lisätä pyöräpaikkojen määrää, esimerkiksi tapahtumien ja festareiden ajaksi.

Rakenteensa ansiosta tämä pinta-asennettava ja runkolukittava polkupyöräteline on siirreltävä: talvella PIPE-RACK voidaan siirtää helposti pois ja keväällä sään salliessa asentaa takaisin paikoilleen. Esimerkiksi jos kesäisin esimeriksi juna-asemille odotetaan lisää pyöräilijöitä, PIPE-RACK on ideaali ratkaisu lisätä hetkellisesti pyöräpaikkojen määrää. Se on myös hyvä valinta esimerkiksi festareita ja muita tilaisuuksia varten, jonne halutaan toimittaa tilapäiseen käyttöön turvallisia runkolukittavia polkupyörätelineitä. Kun tilaisuus on ohi, polkupyöräteline voidaan viedä toiseen kohteeseen tai varastoon odottamaan seuraavaa tilaisuutta.

Vinkki! Fiksun rakenteensa ansiosta PIPE-RACK-polkupyörätelineitä voidaan kasata päällekkäin, mikä tekee sen säilyttämisestä, siirtämisestä ja varastoimisesta myös tilankäytöksellisesti fiksun ratkaisun.

Usein tapahtumien aikana pyörät jäävät herkästi lojumaan epäsiististi ja joskus jopa vaarallisesti kulkureiteille. Siirreltävien pyörätelineiden avulla voidaan luonnollisella tavalla ohjata pyöräilijöitä jättämään pyörät telineisiin ja sopiviin kohtiin.

 

PIPE-RACK on siirreltävä ja käytännöllinen polkupyöräteline.

 

Polkupyöräteline on vapaastiseisova, mutta se voidaan myös ankkuroida maahan, mikä lisää sen turvallisuutta. Lisäksi liitoskappaleen avulla telineitä voidaan kytkeä toisiinsa jonoksi. Katso tarkemmat kuvat PIPE-RACKista alhaalta kohdasta Tekniset tiedot > Piirrustukset.

PIPE-RACK on tehty kestämään kovaa käyttöä, ja se onkin saatavilla kahdessa materiaalissa: joko kuumasinkittynä teräksenä tai RST-versiona. Laadukkaiden ja kestävien materiaalivalintojensa ansiosta PIPE-RACK on hyvä ja pitkäikäinen ratkaisu esimerkiksi tapahtumien käyttöön, kouluihin tai liikenteen solmukohtiin.

Liityntäpysäköintiä ajatellen PIPE-RACK soveltuu hyvin joko tilapäiseksi ratkaisuksi lisäämään pyörätelineitä tapahtuman tai sesongin ajaksi. Aseta PIPE-RACK pysäkkikatoksen viereen niin ohjaat luonnollisesti käyttäjiä hyödyntämään linja-autoja.

Tekniset tiedot

Korkeus:
850 mm
Leveys:
2460 mm
Syvyys:
1060 mm
Perustus:
Vapaasti seisova. Voidaan kiinnittää maahan
Materiaalit:
Kuumasinkitty pyöreä teräs tai RST-putki
Kapasiteetti:
8 kpl pyöriä / teline
Piirustukset