P3 Luonnonläheinen ja turvallinen

Puinen pysäkkikatos sopii täydellisesti suomalaiseen kadunkuvaan. P3-pysäkkikatos on askel eteenpäin perinteisistä ratkaisuista, koska sitä vahvistaa kestävä ja pitkäikäinen alumiinirakenne. Muotoilussa inspiraation lähteenä tälle pysäkkikatokselle on ollut Suomen pitkä puurakentamisen perinne. Luonto on lähellä meitä kaikkia – ja nyt P3-pysäkkikatos tuo sen myös julkisiin kadunkalusteisiin.

 

P3 on upea puuverhoiltu pysäkkikatos, joka sopii täydellisesti suomalaiseen kadunkuvaan. Kestävä alumiinirakenne ja upotettu LED-valaisu.

P3 on upea puinen pysäkkikatos, eli puuverhoiltu pysäkkikatos alumiinisella runkorakenteella ja upotetulla LED-valaistuksella.

 

Puinen pysäkkikatos

 

Puuverhoilu. Puuverhoukseksi on valittavissa painekyllästettyä kuusta tai lämpökäsiteltyä mäntyä. Puuverhouksen saa myös halutessaan maalattuna.

Lasitus. 8 mm karkaistut lasit huomioraidoilla. Karkaistu lasi on turvallinen valinta, koska se kestää iskuja, rasitusta ja lämpötilaeroja paljon paremmin kuin karkaisematon lasi. Lisäksi se karkaistu lasi ei hajoa suuriksi, teräviksi sirpaleiksi vaan pieniksi muruiksi.

Alumiini. Puinen pysäkkikatos ei olisi kestävä ilman vahvaa alumiinirakennetta. Ainutlaatuinen alumiinirakenne tekee P3-pysäkkikatoksesta todella pitkäkestoisen ja vahvan vähentäen tarvetta huoltotoimenpiteille. Rakenne on modulaarinen eli sitä voidaan jatkaa ja skaalata halutun kokoiseksi. Usein kokonaiskustannukset tulevat edullisemmaksi, kun kasvattaa pyöräkatosta isommaksi. Toinen vaihtoehto olisi tilata kaksi pienempää pyöräkatosta, mutta silloin tulee laskea kokonaiskustannuksiin myös kahdet maanrakennustyöt.

Vakiovarusteet. Sadevesijärjestelmä ja LED-valaistus. Vakiona oleva sadevesijärjestelmä ohjaa veden tehokkaasti pois katolta. Käyttömukavuutta lisää myös upotettu LED-valaistus, jonka avulla katosta voidaan käyttää vuoden ympäri aamusta iltaan.

Liityntäpysäköinti. Liityntäpysäköintiä varten valitse pysäkkikatoksen läheisyyteen muotoilultaan yhteensopiva puuverhoiltu pyöräkatos. CPP-pyöräkatos ja P3-pysäkkikatos muodostavat yhdessä tyylikkään ja käytännöllisen kokonaisuuden laadukkaan liityntäpysäköinnin toteuttamiseen.

 

CPP on hyvä pyöräkatos upean designin, ison kapasiteettin ja kauniin puuverhoilun ansiosta.

CPP on hyvä pyöräkatos liityntäpysäköintiin P3-pysäkkikatoksen kumppaniksi upean designin, ison kapasiteettin ja kauniin puuverhoilun ansiosta.

 

Puinen pysäkkikatos ja pyöräkatos näyttävät hyvältä kombolta. Puuverhoilun luonnollinen väritys on lämmin ja maanläheinen.

 

Lisävarusteet

 

P3-pysäkkikatos on varustettavissa suosituilla ja yleisimmillä lisävarusteilla.

Valitse

  • kilpikehys
  • aikataulukaappi
  • roskakori

Roskakori on hyvä valinta pitämään ympäristöä siistinä ja siten vähentämään ylläpidon tarvetta.

 

Puuta ja alumiinia

 

Täysin puusta valmistettu pysäkkikatos – tai pyöräkatos – ei ole paras ja pitkäikäisin valinta Suomen olosuhteisiin kosteuden, runsaiden lumien ja vesisateiden vuoksi. Rakenteeseen tarvitaan myös paremmin korroosiota kestävää vahvaa teräs- tai alumiinirakennetta. Mallistomme puinen pysäkkikatos, eli puuverhoiltu katos alumiinirakenteella, on hyvä valinta, koska puuosat eivät joudu niin kovalle rasitukselle. Kun rakenne on vahva, se kestää kovaakin käyttöä.

 

Tekniset tiedot

Korkeus:
2350 mm
Pituus:
4075 mm
Syvyys:
1465 mm
Moduulit:
1335 mm
Materiaalit:
Runkorakenne alumiinia puuverhouksella ja 8 mm karkaistuilla laseilla, kattorakenne alumiiniprofiilia valkoisella alakatolla
Pintakäsittely:
Alumiinirakenteet pulverimaalataan RAL-sävyyn, puuverhous voidaan haluttaessa maalata
Lisävarusteet:
Aikataulukaappi A3 tai 800x1200 mm
Linjakilpikehys
Roskakori 30/60L RST
Piirustukset