O3 Mallistomme suosituin

O3-pysäkkikatos on AluShelin suosituin pysäkkikatos. Kiitos hyvien materiaalivalintojen ja teknisten ratkaisujen, O3 on erinomainen valinta Suomen olosuhteisiin.

 

AluShelin suosituin pysäkkikatos

 

O3-pysäkkikatos on suunniteltu palvelemaan joukkoliikenteen tarpeita vuosien ajaksi. Laadukas ja kestävä alumiiniprofiilijärjestelmä varmistaa tyylikkään ja lujan lopputuloksen.

 

Ominaisuudet

 

Tilava rakenne. Pysäkkikatoksessa on tilava rakenne, minkä ansiosta pysäkkikatos palvelee käyttäjiä todella hyvin erityisesti niillä alueilla, joilla on paljon julkisen liikenteen käyttäjiä. Iso kapasiteetti ja hyvä design varmistavat miellyttävän matkaketjun.

LED-valaistus. Käyttömukavuutta lisää entisestään laadukas LED-valaistus.

Karkaistut lasit. 8 mm karkaistusta lasista tehdyt seinät.

 

O3-pysäkkikatos on AluShelin suosituin pysäkkikatos.

O3-pysäkkikatos on AluShelin suosituin pysäkkikatos.

 

Modulaarinen rakenne. O3-pysäkkikatoksessa on tarpeiden mukaan muunneltava modulaarinen rakenne. Katosta voidaan siis jatkaa pidemmäksi, jolloin siitä voidaan tehdä esimerkiksi isokokoisempia terminaaleja kohteisiin, joihin tarvitaan isompi kapasiteetti. Modulaarisuuden ansiosta voidaan maksimoida pysäkkikatoksen tila sen sijaan, että hankittaisiin kaksi erillistä katosta.

Etuseinä. Pysäkkikatokseen on saatavilla myös etuseinä tuomaan lisää tuuli- ja lumisuojaa. Etuseinä helpottaa myös kunnossapitoa, sillä talvella se estää lumen pyryämisen katoksen sisälle ja kesällä puiden lehtien kerääntymisen sisälle.

Mainosvitriini. Lisävarusteiksi voi valita muun muassa mainosvitriinin, jolloin pysäkkikatos alkaa tuottamaan lisätuloja kaupungille tai kunnalle. Se myös tarjoaa hyvän mahdollisuuden mainostaa esimerkiksi kaupungin tai kunnan omia palveluita tai kulttuuritapahtumia.

 

O3-pysäkkikatos on luotettava valinta. AluShelin pysäkkikatokset ovat pitkäikäisiä ja kestävät vuodesta toiseen.

O3-pysäkkikatos on luotettava valinta. AluShelin pysäkkikatokset ovat pitkäikäisiä ja kestävät vuodesta toiseen.

 

Liityntäpysäköinti

 

Liityntäpysäköintiä silmällä pitäen kannattaa myös harkita pyörätelineiden asentamista pysäkkikatoksen yhteyteen. Liityntäpysäköinnillä lisätään julkisen liikenteen pyöräilijöiden määrää ja luodaan sujuvia matkaketjuja niin koululaisille kuin työssäkäyville. Esimerkiksi suosittu ja helppokäyttöinen runkolukittava BAR-pyöräteline pitää pyörät turvassa ja siistissä järjestyksessä. Mikäli pyörätelineillä halutaan estää liikennettä esimerkiksi autotielle, hyvä vaihtoehto on myös yksipuoliset CR- tai CRL-pyörätelineet. CR on mallistomme perinteinen etupyörätuettu pyöräteline ja CRL taas yhdistää perinteisen etupyörätuen runkolukittavuuteen.

O3-pysäkkikatos klassisella designilla on AluShelin suosituin.

Tekniset tiedot

Pituus:
3580 mm
Korkeus:
2200 mm
Syvyys:
1405 mm
Moduulit:
1170 mm
Materiaalit:
Runkorakenne 70x70 mm alumiiniset tolppaprofiilit 8 mm karkaistuilla laseilla, kattorakenne alumiiniprofiilia valkoisella alakatolla
Pintakäsittely:
Pulverimaalaus RAL-sävyyn
Lisävarusteet:
Etuseinä
Aikataulukaappi A3 tai 800x1200 mm
Linjakilpikehys
Roskakori 30/60L RST
Sadevesijärjestelmä
Piirustukset