HD-3 Luja ja minimalistinen

Tasakattoinen HD-3-pysäkkikatos edustaa malliston minimalistisia, tasakattoisia pysäkkikatoksia. HD-3-pysäkkikatos on käytännöllisen designinsa ansiosta kuin luotu suomalaiseen kaupunkisuunnitteluun.

Tämä pysäkkikatos on suunniteltu vaativiin pohjoisiin olosuhteisiin, joissa lumikuorma voi olla todella raskas. Tätä silmällä pitäen suunnittelimme uuden alumiinirakenteisen runkotolpan, jonka ansiosta pysäkkikatoksella on erittäin vahva rakenne. Innovatiivisten teknisten ratkaisujen ansiosta pysäkkikatoksen lasit eivät ole osa kantavaa rakennetta, mikä tekee siitä sekä ilkivaltaa ja pohjoisia talviolosuhteita kestävän ratkaisun.

Tämä pysäkkikatos on nappivalinta sen modulaarisen rakenteensa vuoksi: sitä voidaan helposti jatkaa tai lyhentää. Ympärivuorokautista käyttömukavuutta lisää sen pitkäikäinen LED-valaistus. Laaja lisävarustevalikoima tekee HD-3:sta houkuttelevan valinnan palvelemaan julkista liikennettä.

Tekniset tiedot

Korkeus:
2400 mm
Pituus:
4195 mm
Syvyys:
1465 mm
Moduulit:
1365 mm
Materiaalit:
Runkorakenne 100x100 mm alumiiniset tolppaprofiilit 8 mm karkaistuilla laseilla, kattorakenne alumiiniprofiilia valkoisella alakatolla
Pintakäsittely:
Pulverimaalaus RAL-sävyyn
Lisävarusteet:
Aikataulukaappi A3 tai 800x1200 mm, linjakilpikehys, paperikori 30L RST
Piirustukset