FRAME Upea ja käytännöllinen

Polkupyörä vaatii upean pyörätelineen. FRAME on turvallinen ja käytännöllinen pyöräteline joka myötäilee pyöränrungon linjoja. FRAME on linjakas ja minimalistinen pyöräteline. Upean designinsa ansiosta tämä runkolukittava pyöräteline ikään kuin sulautuu pyöränrunkoon.

 

Pyörätelineen muotoilu ja erikoispiirteet polkupyörä edellä

 

Erityispiirre FRAMEssa on se, että siinä on vain yksi ankkuripiste maahan kiinnittämistä varten. Usein runkolukittavissa pyörätelineissä on kaksi ankkurointipistettä, mutta tämän pienen yksityiskohta tekee FRAMEsta linjakkaan ja vähäeleisen.

Minimalistisen designin ansiosta telineet ja niiden ympäristö on myös helppo pitää puhtaana eli hyvä muotoilu helpottaa ylläpitoa: lumet ja puiden lehdet on vaivatonta putsata pois pyörätelineen läheisyydestä.

 

Polkupyörä vaatii turvallisen pyörätelineen. FRAME on upea, minimalistinen runkolukittava pyöräteline.

Polkupyörä vaatii turvallisen pyörätelineen. FRAME on upea, minimalistinen runkolukittava pyöräteline.

 

Materiaaleiksi FRAMEen on valittu huoltovapaat ja kestävät alumiini tai RST. Alumiini ja RST ovat pitkäikäisiä materiaaleja, jotka pysyvät upeina ja tyylikkäinä pitkään. Alumiini pulverimaalataan haluttuun RAL-sävyyn.

FRAMEn muotoilu sopii todella hyvin suomalaiseen katukuvaan. Upea ja turvallinen runkolukittava pyöräteline on hyvä keino lisäämään pyöräilyn houkuttelevuutta. Polkupyöräteline, joka on samalla turvallinen, helppokäyttöinen ja äärimmäisen näyttävä, on erinomainen ratkaisu mihin tahansa kohteeseen.

FRAME on suunniteltu niin että sen muotoilu tukee turvallista pyöräpysäköintiä ja että pyöräteline ja polkupyörä sopivat tyylillisesti hyvin yhteen.

 

Asentaminen

 

FRAME voidaan asentaa kahdella tavalla. Voit tilata FRAMEn joko upotetulla betonianturalla tai asennus on mahdollista toteuttaa pinta-asennuksena, joka mahdollistaa pyörätelineen vapaan sijoittamisen.

Polkupyörä voidaan pitää turvassa laadukkaalla pyörätelineellä. Mallistostamme löytyy useita telineitä, joilla voidaan toteuttaa turvallinen pyöräpysäköinti. Suosittu klassinen runkolukittava pyöräteline on BAR ja hyvä vaihtoehto tälle on joko kapeampi malli ARC tai useasta kohdasta pyörän runkoa kiinnitettävä BRANCH. Mikäli hakusessa pyöräkatos, jossa polkupyörä pysyy suojassa, mallistostamme löytyy useita laadukkaita vaihtoehtoja.

Tekniset tiedot

Korkeus:
890 mm
Leveys:
805 mm
Moduulit:
800 / 1000 mm
Perustus:
Upotettu betoniantura tai pinta-asennus, joka mahdollistaa vapaan sijoittamisen
Materiaalit:
Pulverimaalattu alumiini tai RST
Kapasiteetti:
2 kpl pyöriä / teline
Piirustukset