FRAME Upea ja käytännöllinen

Polkupyörä vaatii upean telineen. FRAME on turvallinen, käytännöllinen ja minimalistinen teline pyörille, joka myötäilee pyöränrungon linjoja. Upean designinsa ansiosta tämä runkolukittava teline ikään kuin sulautuu pyöränrunkoon.

 

Muotoilu ja erikoispiirteet

 

Erityispiirre FRAMEssa on se, että siinä on vain yksi ankkuripiste maahan kiinnittämistä varten. Usein runkolukittavissa telineissä on kaksi ankkurointipistettä, mutta tämän pienen yksityiskohta tekee FRAMEsta linjakkaan ja vähäeleisen.

Minimalistisen designin ansiosta telineet ja niiden ympäristö on myös helppo pitää puhtaana eli hyvä muotoilu helpottaa ylläpitoa: lumet ja puiden lehdet on vaivatonta putsata pois pyörätelineen läheisyydestä.

 

Polkupyörän turvallinen teline on FRAME. FRAME on upea, minimalistinen runkolukittava teline pyörille.

Polkupyörän turvallinen teline on FRAME. FRAME on upea, minimalistinen runkolukittava teline pyörille.

 

Materiaaleiksi FRAMEen on valittu huoltovapaat ja kestävät alumiini tai RST. Alumiini ja RST ovat pitkäikäisiä materiaaleja, jotka pysyvät upeina ja tyylikkäinä pitkään. Alumiini pulverimaalataan haluttuun RAL-sävyyn.

FRAMEn muotoilu sopii todella hyvin suomalaiseen katukuvaan. Upea ja turvallinen runkolukittava teline on hyvä keino lisäämään pyöräilyn houkuttelevuutta. Teline, joka on samalla turvallinen, helppokäyttöinen ja äärimmäisen näyttävä, on erinomainen ratkaisu mihin tahansa kohteeseen.

 

Asentaminen

 

FRAME voidaan asentaa kahdella tavalla. Voit tilata FRAMEn joko upotetulla betonianturalla tai asennus on mahdollista toteuttaa pinta-asennuksena, joka mahdollistaa pyörätelineen vapaan sijoittamisen.

Polkupyörä voidaan pitää turvassa laadukkaalla telineellä. Mallistostamme löytyy useita telineitä, joilla voidaan toteuttaa turvallinen pyöräpysäköinti. Suosittu klassinen runkolukittava pyöräteline on BAR ja hyvä vaihtoehto tälle on joko kapeampi malli ARC tai useasta kohdasta pyörän runkoa kiinnitettävä BRANCH. Mikäli hakusessa pyöräkatos, jossa polkupyörä pysyy suojassa, mallistostamme löytyy useita laadukkaita vaihtoehtoja.

Tekniset tiedot

Korkeus:
890 mm
Leveys:
805 mm
Moduulit:
800 / 1000 mm
Perustus:
Upotettu betoniantura tai pinta-asennus, joka mahdollistaa vapaan sijoittamisen
Materiaalit:
Pulverimaalattu alumiini tai RST
Kapasiteetti:
2 kpl pyöriä / teline
Piirustukset