CRL Monipuolinen ja nopea asentaa

CRL on suosittu pyöräteline, jossa yhdistyy klassinen etupyörälukitus ja turvallinen runkolukitus. CRL onkin suunniteltu palvelemaan kaikkia pyöräilijöitä. CRL on suosittu valinta esimerkiksi koulujen ja kirjastojen pihoille, sillä sitä osaa käyttää kaikki, niin nuoret kuin iäkkäämmätkin.

 

Pyöräteline, jossa yhdistyy etupyörälukitus ja turvallinen runkolukitus

 

CRL:n suunnittelussa kiinnitettiin huomiota muotoiluun: sen ansiosta pyörän pysäköinti on samaan aikaan tuttua mutta myös tavallista turvallisempaa. Kaikille on tuttua, miten pyörä jätetään etupyörätukeen, mutta käytännöllisen muotoilunsa ansiosta AluShelin etupyörätuki ei riko tai vahingoita pyörän jarrulevyjä tai etupinnoja. Samalla runkolukituskaari tekee pyöräpysäköinnin turvallisemmaksi, koska siihen voi runkolukita pyörän. Pitkän runkolukituskaarensa ansiosta telineeseen on helppo lukita erikokoiset pyörät useista eri kohdista.

 

CRL on suosittu pyöräteline, jossa yhdistyy etupyörälukitus ja turvallinen runkolukitus. Etupyörätuki ei riko jarrulevyjä tai etupinnoja.

CRL on suosittu pyöräteline, jossa yhdistyy etupyörälukitus ja turvallinen runkolukitus. Etupyörätuki ei riko jarrulevyjä tai etupinnoja.

 

Edullinen ja turvallinen valinta

 

Kaiken lisäksi CRL on nopea ja helppo asentaa. Teline on valmiiksi hitsattu eikä siinä ole ruuveja ja muttereita, joita asentajien tulisi tuntitolkulla ruuvailla. Koska CRL on nopea asentaa, se on myös edullisin ratkaisu rakennuttajille.

 

Monipuolinen runkolukitus- ja etupyörälukitettava pyöräteline

 

AluShelin parsiteline taittuu moneksi: sen avulla voi myös tehokkaasti ohjata, rajata tai estää kevyttä liikennettä. CRL voidaan esimerkiksi sijoittaa viheralueen eteen, jolloin runkolukitus pyöräteline itsessään estää kävelyn viheralueen ja istutusten läpi. Samalla logiikalla CRL:n avulla voidaan myös tehokkaasti estää tienylitys vaarallisissa paikoissa. CRL:n avulla on helppoa ja luonnollista ohjata kevyen liikenteen käyttäjiä niin koulujen pihoilla, puistoissa kuin kaupunkien keskustoissakin.

Kuumasinkitystä teräksestä valmistettu CRL on saatavissa joko yksi- tai kaksipuolisena, joten sen avulla voidaan luoda isoja kokonaisuuksia. Lisäksi CRL voidaan integroida esimerkiksi CPF-, CPFA– ja CPHL-pyöräkatoksien runkorakenteeseen, jolloin pyöräilijällä on pyöräteline, jossa on sekä runkolukitus että etupyörälukitus.

CRL on myös saatavilla kaksipuolisena versiona. Kaksipuolinen teline on hyvä valinta, kun halutaan maksimoida pyöräpaikkojen määrä. Samalla se pudottaa yksittäisen pyöräpaikan hintaa, sillä runkotolppien määrä pysyy samana. Esimerkiksi pyöräkatoksissa voi olla järkevintä integroida CRL pyöräkatokseen ja kaksinkertaistaa kapasiteetti CRL-D-mallilla.

 

 

Tekniset tiedot

Korkeus:
600 mm
Leveys:
880 / 1685 mm
Moduulit:
2500 mm
Perustus:
Upotetut betonipilarit
Materiaalit:
Kuumasinkitty teräs
Kapasiteetti:
4/5 tai 8/10 kpl pyöriä / moduuli
Piirustukset