CR Klassinen ja tuttu

CR on perinteinen pyöräteline: klassinen, kestävä ja kaikille tuttu. Käytännöllisen muotoilunsa ansiosta CR:n etupyörätuki ei kuitenkaan riko pyörän jarrulevyjä tai etupinnoja. Moni käyttäjä pitää perinteisestä tavasta jättää pyörä, koska se on nopea ja edelleen yleisesti käytössä. Jos haluat etupyörätuen lisäksi runkolukituskaaren, valitse suosittu CRL.

CR on kaikille tuttu perinteinen pyöräteline, johon pyörä on nopea jättää.

CR on kaikille tuttu perinteinen pyöräteline, johon pyörä on nopea jättää.

 

CR valmistetaan vahvasta kuumasinkitystä teräsrungosta, minkä ansiosta se pysyy hyvännäköisenä ja pitkään käytössä. CR on modulaarisesti jatkettavissa, joten sen avulla voidaan luoda tehokkaasti laajoja kokonaisuuksia esimerkiksi koulujen ja kirjastojen pihoille.

Perinteinen pyöräteline on hyvä apuväline, kun halutaan luonnollisella tavalla ohjata kevyen liikenteen virtoja ja luoda esteitä esimerkiksi nurmialueiden eteen. CR onkin hyvä kumppani pitämään koulujen pihoilla istutukset ehjinä ja toisaalta toisissa kohteissa muun muassa estämään tien ylityksen

CR:n asentaminen on tehty todella helpoksi. Suunnittelimme CR:n niin, että se toimitetaan kohteeseen valmiiksi hitsattuna. Syy on selvä:

  • kokonaisuus näyttää paremmalta ja tyylikkäämmältä ja
  • asennuksen yhteydessä asentajien työtunteja ei kulu yksittäisten telineiden ruuvaamiseen paikoilleen.

CR on siis myös suunniteltu edulliseksi asentaa. Kun mietitään yksittäisen pyöräpaikan hintaa, täytyy ajatella hankinnasta aiheutuvia kokonaiskustannuksia eli pyörätelineen hankintahinnan lisäksi asentamisesta koituvia kustannuksia. CR:n asentamisen nopeus ja helppous pudottavat sen hankinnasta aiheutuvaa kokonaishintaa tehden siitä edullisen ratkaisun.

Kaikille tuttu ja perinteinen pyöräteline on saatavissa yksi- tai kaksipuolisena. Kaksipuoleinen malli tuplaa pyöräpaikkojen määrän ja on erinomainen vaihtoehto kohteisiin, joissa on korkea trafiikki. Lisäksi se on hyvä valinta pyöräkatoksiin, joita voidaan käyttää useista eri suunnista, kuten CPHL- ja CPFA-pyöräkatokset.

 

CR on kaikille tuttu perinteinen pyöräteline. Saatavilla myös kaksipuolisena versiona!

CR on kaikille tuttu perinteinen pyöräteline. Saatavilla myös kaksipuolisena versiona!

 

Tekniset tiedot

Korkeus:
550 mm
Moduulit:
2110 mm
Perustus:
Upotetut betonipilarit tai pinta-asennus
Materiaalit:
Kuumasinkitty teräsrunko ja alumiinitolpat
Kapasiteetti:
4/8 kpl pyöriä / moduuli
Piirustukset