CPT Kustannustehokas ja monipuolinen

CPT-pyöräkatos on mallistomme linkkuveitsi. Se taittuu moneksi tarjoten selkeää ja linjakasta muotoilua kustannustehokkaassa paketissa. Tähän malliin on jo valmiiksi integroitu runkolukituskaaret. Tämä laskee kokonaiskustannuksia, sillä turvallisia runkolukittavia pyörätelineitä ei tarvitse erikseen ostaa eikä asentaa. Sen ansiosta CPT on kustannustehokas, jopa edullinen, pyöräkatos. Lisäksi rakenteensa ansiosta maahan kertyvän lumen ja lehtien poisto on helppoa.

CPT-pyöräkatos on vakiona saatavilla pinta-asennettavana, ja optiona on uppoasennettava SP-versio. Pinta-asennus mahdollistaa pyöräkatoksen siirtämisen kohteesta toiseen. Esimerkiksi jos jossain kohteessa ei talvikautena ole riittävästi käyttäjiä CPT:lle, katos voidaan siirtää sellaiseen paikkaan, jossa siitä on eniten hyötyä ja se palvelee käyttäjiä. Lisäksi pinta-asennus osaltaan auttaa siinä, että pyöräpysäköinnistä aiheutuvat kustannukset pysyvät matalina. Pinta-asenteisen pyöräkatoksen asentamiseen ei todennäköisesti kulu yhtä paljon resursseja kuin upporakenteisen, joka vaatii joskus paljonkin maanmuokkaus- ja muita töitä. CPT onkin edullinen pyöräkatos, kun mietitään siitä saatavia kerrannaishyötyjä suhteessa siitä aiheutuviin hankintakustannuksiin.

Pyöräkatokset ovat myös tärkeässä osassa, kun suunnitellaan liityntäpysäköintiä. Jotta pyöräily ja julkinen liikenne tukisivat toisiaan, pyöräkatos tulisi sijoittaa pysäkkikatoksen lähelle. Kustannustehokas liityntäpysäköinti onkin helppo toteuttaa CPT-pyöräkatoksen ja T3-pysäkkikatoksen kanssa. Ota yhteyttä, niin mietitään miten teidän kohteellenne voidaan toteuttaa onnistunut ja tehokas liityntäpysäköinti!

CPT on saatavilla yksipuolisena ja kaksipuolisena versiona. Esimerkiksi koulujen tai kirjastojen pihalle sopii erinomaisesti kaksipuolinen, koska CPT tarjoaa korkean käyttöasteen ja turvallisen pyöräpysäköinnin kustannustehokkaasti. Katso alhaalta kuva kaksipuolisesta mallista!

Edullinen pyöräkatos tulee nopeasti kalliiksi, jos sen käyttöikä jää lyhyeksi. Vahvan ja kestävän teräsrakenteensa ansiosta CPT on pitkäikäinen pyöräkatos. Mitä pidempään katosta voi käyttää, sitä pienemmäksi sen hiilijalanjälki tulee.

Vakiona on teräskattorakenne valoa läpäisevällä akryylimuovikatteella, mikä tekee katoksesta valoisan ja avaran. Katokseen on saatavilla optiona käyttömukavuutta lisäävä integroitu LED-valaistus.

Tekniset tiedot

Korkeus:
2150 mm
Moduulit:
3360 mm
Syvyys:
3420 mm
Materiaalit:
Runkorakenne sinkittyä terästä, kattorakenne terästä läpinäkyvällä muovikatteella
Pintakäsittely:
Kuumasinkitys tai pulverimaalaus RAL-sävyyn
Lisävarusteet:
Profiilipeltikate, valaistus
Kapasiteetti:
8 kpl pyöriä / moduuli
Piirustukset