CPT Kustannustehokas ja monipuolinen

CPT on edullinen ja kevyt pyöräkatos ja mallistomme linkkuveitsi. Se taittuu moneksi tarjoten selkeää ja linjakasta muotoilua kustannustehokkaassa paketissa.

 

CPT-pyöräkatos integroidulla runkolukituskaarella. Kevyt pyöräkatos on siirreltävissä.

CPT:een on valmiiksi integroitu runkolukituskaaret, minkä ansiosta se on edullinen pyöräkatos. Lisäksi tämä kevyt pyöräkatos on siirreltävissä.

 

Sisältää runkolukituskaaret. CPT sisältää jo valmiiksi integroitut runkolukituskaaret. Se laskee kokonaiskustannuksia, sillä turvallisia runkolukittavia pyörätelineitä ei tarvitse erikseen ostaa eikä asentaa. Sen ansiosta CPT on kustannustehokas, jopa edullinen, pyöräkatos.

Huoltovapaa. Koska pyörätelineet eivät ole kiinni maassa, pyörätelineet eivät kerää lunta eikä lehtiä. Lisäksi niiden poisto on helppoa.

 

Edullinen pyöräkatos asentaa

 

Pinta- ja uppoasennus. CPT voidaan asentaa niin pinta- kuin uppoasenteisena. Pinta-asennus on edullisempi ratkaisu, ja tarjoamme sitä vakiona.

Pinta-asennuksesta on useita hyötyjä.

  1. Pinta-asennus mahdollistaa pyöräkatoksen siirtämisen kohteesta toiseen. CPT on sen verran painava, ettei sitä voi käsipelillä siirtää, mutta riittävän kevyt pyöräkatos, että se on mahdollisat siirtää toiseen kohteeseen. Esimerkiksi jos jossain kohteessa ei talvikautena ole riittävästi käyttäjiä, CPT voidaan siirtää sellaiseen paikkaan, jossa siitä on eniten hyötyä ja se palvelee käyttäjiä.
  2. Pinta-asennus pitää kokonaiskustannukset matalina. Pinta-asenteinen, kevyt pyöräkatos on edullinen asentaa. Upporakenteiseen täytyy usein tehdä paljonkin maanmuokkaus- ja muita töitä, mikä osaltaan voi tehdä edullisestakin hankinnasta todella kalliin.

 

CPT on monipuolinen ja edullinen pyöräkatos.

 

CPT-SP on uppoasennettava ja edullinen pyöräkatos.

 

Yksi- ja kaksipuolinen versio. CPT on saatavilla yksipuolisena ja kaksipuolisena versiona. Esimerkiksi koulujen tai kirjastojen pihalle sopii erinomaisesti kaksipuolinen, koska CPT tarjoaa korkean käyttöasteen ja turvallisen pyöräpysäköinnin kustannustehokkaasti.

 

CPT-SP-D on uppoasennettava kaksipuolinen pyöräkatos.

 

Katto. Vakiona on teräskattorakenne valoa läpäisevällä akryylimuovikatteella, mikä tekee katoksesta valoisan ja avaran.

Lisävarusteet. Katokseen on saatavilla optiona käyttömukavuutta lisäävä integroitu LED-valaistus.

Edullinen pyöräkatos tulee nopeasti kalliiksi, jos sen käyttöikä jää lyhyeksi. Vahvan ja kestävän teräsrakenteensa ansiosta CPT on pitkäikäinen pyöräkatos. Mitä pidempään katosta voi käyttää, sitä pienemmäksi sen hiilijalanjälki tulee.

 

Kevyt pyöräkatos liityntäpysäköinnissä

 

CPT on hyvä valinta, kun halutaan joustava ratkaisu liityntäpysäköintiin, jos liikennevirrat ajan saatossa muuttuvat esimerkiksi katutyön tai isompien katusuunnittelun rakenteellisten muutosten myötä. Kevyt CPT-pyöräkatos voidaan siirtää sinne, missä käytössä olevat pysäkkikatokset sijaitsevat.

Pyöräkatokset ovatkin tärkeässä osassa, kun suunnitellaan liityntäpysäköintiä. Jotta pyöräily ja julkinen liikenne tukisivat toisiaan, pyöräkatos tulisi sijoittaa pysäkkikatoksen lähelle.

Kustannustehokas liityntäpysäköinti onkin helppo toteuttaa CPT-pyöräkatoksen ja T3-pysäkkikatoksen kanssa. Ota yhteyttä, niin mietitään miten teidän kohteellenne voidaan toteuttaa onnistunut ja tehokas liityntäpysäköinti!

Tekniset tiedot

Korkeus:
2150 mm
Moduulit:
3360 mm
Syvyys:
2045/4090 mm
Materiaalit:
Runkorakenne sinkittyä terästä, kattorakenne terästä läpinäkyvällä muovikatteella
Pintakäsittely:
Kuumasinkitys tai pulverimaalaus RAL-sävyyn
Lisävarusteet:
Profiilipeltikate, valaistus
Kapasiteetti:
8 kpl pyöriä / moduuli
Piirustukset