CPP Skandinaavista mielenmaisemaa

Puinen pyöräkatos sopii täydellisesti suomalaiseen katukuvaan. CPP-pyöräkatoksessa yhdistyy upea puuverhoilu ja vahva alumiinirakenne. Puuverhoiltu takaseinä ja lasiset sivuseinät antavat käyttäjille ja polkupyörille hyvän tuuli- ja lumisuojan.

 

CPP on hyvä pyöräkatos upean designin, ison kapasiteettin ja kauniin puuverhoilun ansiosta.

CPP on hyvä pyöräkatos upean designin, ison kapasiteettin ja kauniin puuverhoilun ansiosta.

 

Puinen pyöräkatos

 

Puuverhoiltu pyöräkatos. Puuverhoukseksi on valittavissa painekyllästettyä kuusta tai lämpökäsiteltyä mäntyä. Puuverhouksen saa myös halutessaan maalattuna.

Vahva alumiinirakenne. Alumiininen profiilirakenne tekee puisesta pyöräkatoksesta todella pitkäkestoisen ja vahvan vähentäen tarvetta huoltotoimenpiteille.

Lasitus. 8 mm karkaistut lasit huomioraidoilla.

Modulaarinen. Katoksessa on pitkä, 4000 mm moduuli, jolloin käyttöä häiritsevien keskitolppien määrä on minimoitu. Modulaarisen rakenteen ansiosta CPP on helposti jatkettavissa ja skaalattavissa isommaksi kokonaisuudeksi.

Vakiovarusteet. Vakiona saatava sadevesijärjestelmä ohjaa veden tehokkaasti pois katolta.

Lisävarusteet. LED-valaistus parantaa käyttömukavuutta ja pidentää pyöräkatoksen käyttöä entisestään. Mallistomme pyörätelineet.

 

Puuverhoiltu pyöräkatos ja liityntäpysäköinti

 

Liityntäpysäköintiä varten valitse pyöräkatoksen viereen designiltaan yhteensopiva puuverhoiltu pysäkkikatos. CPP-pyöräkatos ja mallistomme P3-pysäkkikatos yhdessä ovat laadukas, toimiva ja vetoava ratkaisu liityntäpysäköinnin toteuttamiseen.

 

P3 on upea puuverhoiltu pysäkkikatos, joka sopii täydellisesti suomalaiseen kadunkuvaan. Kestävä alumiinirakenne ja upotettu LED-valaisu.

P3-pysäkkikatos sopii täydellisesti liityntäpysäköintiin CPP-pyöräkatoksen kumppaniksi.

 

Puinen pysäkkikatos ja pyöräkatos näyttävät hyvältä kombolta. Puuverhoilun luonnollinen väritys on lämmin ja maanläheinen.

 

Puuta ja alumiinia

 

Täysin puusta valmistettu pyöräkatos – tai pysäkkikatos – ei ole optimaalinen valinta Suomen olosuhteisiin, vaan tarvitaan myös vahvaa teräs- tai alumiinirakennetta. Mallistomme puinen pyöräkatos, eli puuverhoiltu katos alumiinirakenteella, on hyvä valinta, koska puuosat eivät osu maahan ja siten lahoa. Kun rakenne on vahva, se kestää kovaakin käyttöä.

Tekniset tiedot

Korkeus:
2200 mm
Moduulit:
4000 mm
Syvyys:
2000 mm
Materiaalit:
Runkorakenne alumiinia puuverhouksella ja 8 mm karkaistuilla laseilla
Pintakäsittely:
Alumiinirakenteet pulverimaalataan RAL-sävyyn, puuverhous voidaan haluttaessa maalata
Lisävarusteet:
LED-valaistus, runkolukittavat pyörätelineet
Kapasiteetti:
8 kpl pyöriä / moduuli