CPHL-pyöräkatos Korkean käyttöasteen ratkaisu

CPHL-pyöräkatos voi näyttää tutulta, mutta älä anna yhdennäköisyyden hämätä! CPHL eroaa CPH:sta muutamalla merkittävällä tavalla: moduuli on tuplasti pidempi – jopa 4000 mm – eikä katoksessa ole lasitusta. Erinomaisen modulaarisen rakenteensa ansiosta CPHL saavuttaa todella korkean käyttöasteen. Poikkeuksellisen pitkän moduulivälin ansiosta käyttöä häiritsevien keskitolppien määrä on saatu minimoitua, mikä helpottaa myös talvihoitoa.

CPHL-pyöräkatos on suunniteltu erityisesti kohteisiin, joissa on korkea trafiikki. Asiakkaamme ovat suosineet tätä mallia esimerkiksi koulukohteissa ja liityntäpysäköinnissä.

Valitse pyöräkatokseen mallistomme runkolukittavat pyörätelineet tai katokseen saumattomasti integroitavat CRL-pyörätelineet. CPHL on saatavilla myös kaksipuolisena mallina, mikä entisestään kasvattaa käyttöastetta ja kustannustehokkuutta.

CPHL-pyöräkatoksessa on vakiona toiminnallisuutta ja käyttömukavuutta lisäävä sadevesijärjestelmä, joka siirtää veden ohjatusti pois katolta. Turvallisuutta ja viihtyisyyttä voi lisätä myös tilaamalla pyöräkatokseen LED-valaistuksen. Lisäksi saatavilla on arkkitehtien ja suunnittelijoiden suosima viherkatto.

Tekniset tiedot

Korkeus:
2185 mm
Moduulit:
4000 mm
Syvyys:
1980 / 3815 mm
Materiaalit:
Runkorakenne kuumasinkittyä terästä, kattorakenne teräsprofiilia valkoisella alakatolla
Pintakäsittely:
Pulverimaalaus RAL-sävyyn
Lisävarusteet:
Maksaruohokatto, LED-valaistus, runkolukittavat pyörätelineet
Kapasiteetti:
8/16 kpl pyörää / moduuli
Piirustukset