Pyöräkatos | CPHL Korkean käyttöasteen ratkaisu

Pyöräkatos, joka on suunniteltu erityisesti liikenteen solmukohtiin ja korkean trafiikin kohteisiin. Asiakkaamme ovat suosineet tätä mallia esimerkiksi koulukohteissa ja liityntäpysäköinnissä.

CPHL-pyöräkatos on muotoilultaan samanlainen kuin CPH. CPHL kuitenkin eroaa CPH:sta muutamalla merkittävällä tavalla: moduuli on tuplasti pidempi – jopa 4000 mm – eikä katoksessa ole lasitusta. Erinomaisen modulaarisen rakenteensa ansiosta pyöräkatos saavuttaa todella korkean käyttöasteen. Poikkeuksellisen pitkän moduulivälin ansiosta käyttöä häiritsevien keskitolppien määrä on saatu minimoitua, mikä helpottaa myös talvihoitoa. Lisäksi vaara ilkivallalle on saatu minimoitua, koska pyöräkatoksessa ei ole lasitusta.

CPHL on suunniteltu kestämään. Katoksen runko onkin vahvaa ja kestävää kuumasinkittyä terästä. Hyvät materiaalit sekä käytännölliset ratkaisut tekevät CPHL-pyöräkatoksesta pitkäikäisen ja käytännöllisen ratkaisun kohteeseen kuin kohteeseen.

Haluatko tuplata pyöräpaikkojen määrän? Se onnistuu helposti, sillä katos on saatavilla myös kaksipuolisena mallina. Kun pyöriä voi parkkeerata katokseen molemmilta puolilta, se kaksinkertaistaa kapasiteetin ja tekee katoksesta entistäkin kustannustehokkaamman, sillä yksittäisen pyöräpaikan hinta putoaa.

Pyöräkatos tarvitsee tietysti myös laadukkaat pyörätelineet. Valitse pyöräkatokseen mallistomme runkolukittavat pyörätelineet tai katokseen saumattomasti integroitavat CRL-pyörätelineet. CRL-pyörätelineissä yhdistyy klassinen ja kaikille tuttu etupyörälukitus sekä turvallinen runkolukituskaari.

Katoksessa on vakiona toiminnallisuutta ja käyttömukavuutta lisäävä sadevesijärjestelmä, joka siirtää veden ohjatusti pois katolta. Turvallisuutta ja viihtyisyyttä voi lisätä myös tilaamalla pyöräkatokseen LED-valaistuksen. LED-valaistuksen avulla pyörien lukitseminen onnistuu helpommin. Lisäksi saatavilla on arkkitehtien ja suunnittelijoiden suosima viherkatto.

CPHL on suosittu pyöräkatos, sillä se sopii erinomaisesti Suomen haastaviin sääolosuhteisiin: pyörät pysyvät kuivina ja katos paikallaan ehjänä vuodesta toiseen.

Heräsikö tuotteesta kysymyksiä? Mikäli haluat tietää lisää teknisistä tiedoista, löydät ne alhaalta klikkaamalla kohdasta ”Tekniset tiedot” sekä lataamalla tuotteen piirrustukset. Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä tai haluat tuotteesta tarjouksen, ota meihin yhteyttä!

Tekniset tiedot

Korkeus:
2185 mm
Moduulit:
4000 mm
Syvyys:
1980 / 3815 mm
Materiaalit:
Runkorakenne kuumasinkittyä terästä
Kattorakenne teräsprofiilia valkoisella alakatolla
Pintakäsittely:
Pulverimaalaus RAL-sävyyn
Lisävarusteet:
Maksaruohokatto
LED-valaistus
Runkolukittavat pyörätelineet
Kapasiteetti:
8/16 kpl pyörää / moduuli
Piirustukset