CPFA Luja ja minimalistinen

CPFA on erinomainen pyöräkatos pihalle ja kohteeseen, jossa on korkea käyttöaste ja vaarana on ilkivalta. Koska CPFA:ssa ei ole seiniä eikä lasitusta, se ei todennäköisesti houkuttele yhtä paljon ilkivaltaa eikä siten vaadi huoltotoimenpiteitä. Lisäksi koska siinä ei ole seiniä eikä lasitusta, CPFA:ta voidaan käyttää kaikista suunnista. Pyöräkatoksen esteettömyys parantaa sen käyttöastetta ja helpottaa tilan putsaamista lehdistä ja lumesta. Korkea käyttöaste ja kestävä alumiinirakenne tekevät siitä erinomaisen ratkaisun tilaan kuin tilaan.

Vaikka CPFA on tasakattoinen, se on suunniteltu kestämään raskaita lumikuormia. Hyvien teknisten ratkaisujensa ansiosta sitä voidaankin käyttää ympäri vuoden joka puolella Suomea – kesät talvet! Pyöräkatos pitää pyörän kuivana, vaikka pihalla sataisi vettä tai lunta.

Turvalliset pyörätelineet ovat ehdottoman tärkeitä, kun mietitään toimivaa ratkaisua pyöräpysäköintiin. Varusta CPFA-pyöräkatos mallistomme runkolukittavilla pyörätelineillä, kuten BAR- tai BRANCH-pyörätelineillä tai katokseen saumattomasti integroitavilla CR– ja CRL-pyörätelineillä.

CPFA on erinomainen pyöräkatos pihalle myös sen modulaarisen rakenteensa vuoksi: sitä voidaan helposti jatkaa tai siitä voidaan tehdä jopa kokonainen pyöräparkki. Yksi tapa kasvattaa pyöräkatoksen käyttöastetta on tilata se kaksipuolisena versiona. Ison kapasiteettinsa ansiosta CPFA on kuin luotu kohteisiin, joissa tarvitaan laadukasta, turvallista pyöräpysäkkiä.

Tuplaa kapasiteetti kaksipuolisella versiolla!

Tuplaa kapasiteetti kaksipuolisella versiolla!

 

Kohteisiin, joissa tarvitaan paljon pyöräpaikkoja, ovat usein koulujen ja kirjastojen pihat, liikenteen solmukohdat sekä urheilukenttien ja liikuntakeskusten pihat. CPFA on onkin täydellinen valinta näihin kohteisiin: laadukas pyöräkatos ulkotiloihin ja esimerkiksi liikuntakeskusten pihalle.

Lisävarusteiksi on saatavilla käyttömukavuutta lisäävä valaistus. Valaistuksen avulla voidaan myös pidentää katoksen käyttöaikaa myöhään iltaan ja tuomaan lisää turvallisuutta.

Tekniset tiedot

Korkeus:
2200 mm
Moduulit:
4000 mm
Syvyys:
2100 mm
Materiaalit:
Alumiiniprofiilirakenne
Pintakäsittely:
Pulverimaalaus RAL-sävyyn
Lisävarusteet:
LED-valaistus
Mallistomme runkolukittavat pyörätelineet
Kapasiteetti:
8 kpl pyöriä / moduuli
Piirustukset