CPFA Pyöräkatos pihalle

CPFA on erinomainen pyöräkatos pihalle ja kohteeseen, jossa on korkea käyttöaste ja vaarana on ilkivalta. CPFA edustaa mallistomme tasakattoisia pyöräkatoksia.

 

Kestävä, esteetön ja huoltovapaa

 

CPFA on suunniteltu huolto- ja ilkivaltavapaaksi.

Materiaalit. Alumiini, ei lasitusta tai muita seiniä.

Kiitos alumiinisen rakenteensa, CPFA on pitkäikäinen, sillä alumiini kestää korroosiota erittäin hyvin. Lisäksi koska CPFA:ssa ei ole seiniä eikä lasitusta, se ei todennäköisesti houkuttele ilkivaltaa eikä siten vaadi huoltotoimenpiteitä. On hyvä myös huomioida se, että koska siinä ei ole seiniä eikä lasitusta, CPFA:ta voidaan käyttää kaikista suunnista. Tämä kaikki tekee pyöräkatoksen myös esteettömäksi. Esteettömyys parantaa sen käyttöastetta ja helpottaa tilan putsaamista lehdistä ja lumesta.

 

CPFA on erinomainen pyöräkatos pihalle!

CPFA on erinomainen pyöräkatos pihalle!

 

Kestävä. Vaikka CPFA on tasakattoinen, se on suunniteltu kestämään raskaita lumikuormia – jopa 200 kg neliömetriä kohden! Hyvien teknisten ratkaisujensa ansiosta sitä voidaankin käyttää ympäri vuoden joka puolella Suomea. Pyöräkatos pitää pyörän kuivana, vaikka pihalla sataisi vettä tai lunta.

Korkea käyttöaste ja kestävä alumiinirakenne tekevät tästä mallista erinomaisen ratkaisun tilaan kuin tilaan.

 

Pyörätelineet

 

Mallistomme pyörätelineet, mahdollisuus integroituihin pyörätelineisiin. Turvalliset pyörätelineet ovat ehdottoman tärkeitä, kun mietitään toimivaa ratkaisua pyöräpysäköintiin. Varusta CPFA-pyöräkatos mallistomme runkolukittavilla pyörätelineillä, kuten BAR- tai BRANCH-pyörätelineillä tai katokseen saumattomasti integroitavilla CRL-pyörätelineillä.

Modulaarinen pyöräkatos pihalle ja muihin tiloihin

Modulaarinen. CPFA on erinomainen valinta myös sen modulaarisen rakenteensa vuoksi: sitä voidaan helposti jatkaa tai siitä voidaan tehdä jopa kokonainen pyöräparkki.

Saatavilla kaksipuolisena. Yksi tapa kasvattaa käyttöastetta on tilata CPFA kaksipuolisena versiona. Ison kapasiteettinsa ansiosta CPFA on kuin luotu kohteisiin, joissa tarvitaan laadukasta, turvallista pyöräpysäkkiä.

Tuplaa kapasiteetti kaksipuolisella versiolla! CPFA on hyvä pyöräkatos pihalle, kun se varustetaan turvallisilla pyörätelineillä, kuten kuvassa näkyvillä BAR-pyörätelineillä.

Tuplaa kapasiteetti kaksipuolisella versiolla! CPFA on hyvä pyöräkatos pihalle, kun se varustetaan turvallisilla pyörätelineillä, kuten kuvassa näkyvillä BAR-pyörätelineillä.

 

Kohteisiin, joissa tarvitaan paljon pyöräpaikkoja, ovat usein koulujen ja kirjastojen pihat, liikenteen solmukohdat sekä urheilukenttien ja liikuntakeskusten pihat. CPFA on onkin täydellinen valinta näihin kohteisiin: laadukas pyöräkatos ulkotiloihin ja esimerkiksi liikuntakeskuksen pihalle.

Pyöräkatos pihalle vai sittenkin taukokatos?

Tämä malli on myös saatavilla taukokatoksena, jolloin pyöräkatoksesta puuttuu pyörätelineet. Jos kaipaat kohteeseesi kuitenkin myös pyörätelineitä, CPFA voidaan toimittaa niin että toisella puolella on pyörätelineet ja toisella puolella taas voi vapaasti hetkellisesti pitää esimerkiksi lastenrattaita auringonsuojassa. Tutustu taukokatokseen tästä.

Lisävarusteet katokseen

Valaistus. Valaistus lisää käyttömukavuutta, lisää turvallisuutta ja pidentää katoksen käyttöaikaa aikaisesta aamusta myöhään yöhön.

Tekniset tiedot

Korkeus:
2200 mm
Moduulit:
4000 mm
Syvyys:
2100 mm
Materiaalit:
Alumiiniprofiilirakenne
Pintakäsittely:
Pulverimaalaus RAL-sävyyn
Lisävarusteet:
LED-valaistus
Mallistomme runkolukittavat pyörätelineet
Kapasiteetti:
8 kpl pyöriä / moduuli
Piirustukset