CPF Varma valinta

CPF-pyöräkatos on tyylikäs ja varma valinta: Korroosiota ja neljää vuodenaikaa kestävä alumiini kehysrakenne on saatavilla karkaistuilla laseilla tai laminaatilla.

CPF on varma valinta pohjoisiin olosuhteisiin. Se pitää pyörät kuivina ja tarjoaa kestävän ja tyylikkään keinon pysäköidä pyörät, jolloin matkaketju pysyy mahdollisimman miellyttävänä.

CPF-pyöräkatos on tyylikäs ja varma valinta

CPF-pyöräkatos on tyylikäs ja varma valinta.

 

Katoksen runkorakenteeseen voidaan integroida jo valmistusvaiheessa kuvassa näkyvä CRL-pyöräteline, jossa yhdistyy kaikille tuttu etupyörälukitus ja turvallinen runkolukituskaari.

CPF-pyöräkatos on lisäksi saatavilla kaksipuolisena versiona, minkä avulla voit helposti tuplata pyöräkatoksen kapasiteetin.

 

Tuplaa kapasiteetti kaksipuolisella versiolla!

 

CPF on pyöräkatos, jonka päämateriaalina on alumiini. Laadukkaan alumiinin ansiosta CPF säilyttää pitkään kauniin maalipintansa lisäten sen käyttöikää entisestään Lisäksi alumiini on lähes 100 % kierrätettävissä. Pitkäikäisillä ja kestävillä materiaalivalinnoilla pyöräkatoksen valmistamisesta ja asentamisesta syntyvä hiilijalanjälki saadaan mahdollisimman alhaiseksi. Tulee myös ottaa huomioon hankinnan kokonaiskustannukset, kuten huoltotoimenpiteet. Vaikka CPF-pyöräkatos saisikin kolhuja, alumiini on materiaalina ylivertainen kestäen korroosiota erinomaisesti ja siten vähentäen tarvetta huoltotoimenpiteille. Pitkäikäinen ratkaisu onkin hyväksi niin maapallolle kuin kukkarollekin.

Pyöräkatokseen voidaan valita seiniksi joko karkaistu lasi tai laminaatti. Seinämateriaalia harkitessa on hyvä miettiä katoksen sijaintia. Lasin ansiosta katos saa valoa, jolloin sitä on miellyttävä käyttää myös iltaisin. Laminaatin etuihin toisaalta kuuluu se, että se saattaa kestää paremmin ilkivaltaa.

CPF:n on saatavilla lisävarusteina valaistus sekä mallistomme pyörätelineet.

Pyöräkatos, joka on muotoilultaan klassinen, joka on pitkäikäinen ja jonka materiaalina on alumiini, on varma valinta.

 

Tekniset tiedot

Korkeus:
2270 mm
Moduulit:
2110 mm
Syvyys:
2180 mm
Materiaalit:
Runkorakenne alumiinia 8 mm karkaistuilla laseilla tai laminaatilla
Katto alumiinikehysrakenne valkoisella alakatolla
Pintakäsittely:
Pulverimaalaus RAL-sävyyn
Lisävarusteet:
Valaistus
Mallistomme etupyörä- tai runkolukitustelineet
Kapasiteetti:
4/5 kpl pyöriä / moduuli
Piirustukset