CG-pyörätalli Kehittynein ratkaisu pyöräpysäköintiin

Pyörätalli on uuden sukupolven ratkaisu pyöräpysäköintiin. Se on turvallisin, älykkäin ja käyttäjäystävällisin valinta pyöräpysäköinnille. Modulaarisen rakenteensa ansiosta pyörätalli voidaan skaalata halutun kokoiseksi. Verhousmateriaaliksi voidaan valita karkaistu lasi, puu ja teräs tai niiden yhdistelmä.

 

Turvallisuus

Pyörätalli on ehdottomasti turvallisin vaihtoehto pyöräpysäköinnille. Pyörätalliin saa sähköisesti suljettavat liukuovet tai pariovet, kulunvalvontajärjestelmän sekä kameravalvonnan. Turvallisuutta lisäävät myös jatkuva LED-valaistus sekä laadukkaat pyörätelineet. Jos haluat maksimoida tilankäytön ja siten pienentää yksittäisen pyöräpaikan hintaa, valitse turvallinen ja helppokäyttöinen VelopA Easylift Premium -kaksikerrospyöräteline.

 

Käyttäjäystävällisyys

Pyörätallissa pyörä on lukitussa tilassa ja suojassa säältä. Helppokäyttöiset, alaa johtavat modulaariset kaksipyöräkerrostelineet maksimoivat pyöräpaikkojen määrän ja samalla laskevat yksittäisen pyöräpaikan hintaa. Lämmitettävän keskikäytävän ansiosta kulkuväylät pysyvät aina sulana. Lisää käyttäjäystävällisyyttä entisestään sähköpyörien latausmahdollisuudella sekä huoltopisteellä pieniä pyörän huoltotoimenpiteitä varten.

 

Älykäs ja integroitava

Modulaarinen rakenne mahdollistaa helpon muokattavuuden. Sen ansiosta se saadaan sopimaan myös haastavan kokoisiin tiloihin. Saatavilla myös maksaruohokatteella. Monipuolisten materiaalivaihtohtojensa ansiosta pyörätalli sopii kaikkiin arkkitehtonisiin ilmeisiin. Lisäksi pyörätalliin on saatavilla markkinoiden älykkäin kapasiteetinvalvontajärjestelmä.

Pyörätalli voidaan myös integroida eri rajapintoihin, kuten matkakortteihin ja mobiilisovelluksiin sekä kulunvalvontajärjestelmiin.

Tekniset tiedot

Korkeus:
3160mm
Moduulit:
2100mm
Syvyys:
4200/6300mm
Materiaalit:
Alumiininen ja teräksinen runkorakenne
Verhous:
Lasi, puu, teräs tai niiden yhdistelmät
Pintakäsittely:
Pulverimaalaus RAL-sävyyn
Lisävarusteet:
Mallistomme pyörätelineet, huoltopiste, latauspisteet, kapasiteetinvalvontajärjestelmä, kulunvalvonta, kameravalvonta, maksaruohokatto
Kapasiteetti:
max. 20 pyörää / moduuli