B2-U-pysäkkikatos Pitkäikäinen ja huoltovapaa

B2-U on pitkäikäinen ja todella huoltovapaa pysäkkikatos. Hyvin mietittyjen ja kestävien materiaalivalintojen ansiosta (alumiini, GelCoat-pinnoitetut seinälevyt ja PC-muovilevypääty) tämä pysäkkikatos on erinomainen työjuhta, joka kestää todella hyvin korroosiota. Pysäkkikatos on suunniteltu kestää Suomen kovia sääolosuhteita, sillä muun muassa sen alumiiniset tolppaprofiilit ja katon alumiininen kehysrakenne pulverimaalataan korkeatasoisesti RAL-sävyillä.

Sekä B2-U:n tolppaprofiilit että katon kehysrakenne ovat valmistettu alumiinista, jotka  tolppaprofiilit ovat alumiinia  seinämateriaaliratkaisut ovat suunniteltu äärimmäisen vaativiin olosuhteisiin. Seinät ovat kestävää 12 mm GelCoat-pinnoitettua levyä ja pääty 12 mm PC-muovilevyä. Nämä ratkaisut tekevät B2-U:sta pitkäikäisen ja usein hyvin huoltovapaan pysäkkikatoksen. B2-U-pysäkkikatoksen käyttömukavuutta kasvattaa entisestään sadevesijärjestelmä, joka ohjaa vedet hallitusti pois katokselta.

Pysäkkikatos, joka on kestävä ja valmistettu laadukkaista materiaaleista, on pitkällä aikatähtäimellä paras ja edullisin ratkaisu. Pitkäikäinen ja huoltovapaa pysäkkikatos onkin nappivalinta niin liikenteen solmukohtiin kuin taajama-alueillekin. Lisää käyttömukavuutta ja viihtyisyyttä valitsemalla laajasta lisävarustevalikoimasta muun muassa LED-valaistus ja paperikori.

Tekniset tiedot

Korkeus:
2200 mm
Pituus:
2740 mm
Syvyys:
1171 mm
Moduulit:
1335 mm
Materiaalit:
Runkorakenne 70x70 mm alumiinisilla tolppaprofiileilla ja 12 mm GelCoat-pinnoitetuilla levyillä. Päädyssä 12 mm PC-muovilevy. Kattorakenne alumiinikehyksellä ja valkoisella alakatolla
Pintakäsittely:
Alumiinirakenteet pulverimaalataan RAL-sävyillä
Lisävarusteet:
Etuseinä, LED-valaisin, aikataulukaappi A3 tai 800x1200 mm, linjakilpipidike tai kehys, paperikori 30/60L RST
Piirustukset