B2-U-bussikatos Pitkäikäinen ja huoltovapaa

B2-U on pitkäikäinen ja todella huoltovapaa bussikatos. Suosittu taajama-alueilla.

 

Bussikatos joka on laadukas ja huoltovapaa

 

Materiaalit. Runko alumiinia (pulverimaalataan haluttuun RAL-sävyyn), 12 mm GelCoat-pinnoiteut seinälevyt ja 12 mm PC-muovilevypääty.

Modulaarinen. Bussikatos on skaalattavissa isommaksi. Sen ansiosta ei tarvitse ostaa kahta erillistä pysäkkikatosta ja tehdä kahta kertaa eri kohteisiin kalliita maanrakennustöitä, vaan bussikatosta voidaan jatkaa pidemmäksi ja siten säästää kustannuksissa.

Suunniteltu huoltovapaaksi ja kestämään ilkivaltaa. Seinissä ei ole lasia, vaan seinät ovat kestävää 12 mm GelCoat-pinnoitettua levyä ja pääty 12 mm PC-muovilevyä. GelCoat-pinnoite parantaa sään ja kosteuden kestoa. Paksu PC-muovilevy auttaa käyttäjää näkemään tulevan linja-auton, mutta samalla se on kestävä ja lasiton ratkaisu. Nämä ratkaisut tekevät B2-U:sta pitkäikäisen ja usein hyvin huoltovapaan pysäkkikatoksen. Sekä B2-U:n tolppaprofiilit että katon kehysrakenne ovat valmistettu kestävästä ja käytännössä ruostumattomasta alumiinista. Sen lisäksi että alumiini kestää erittäin hyvin korroosiota, se voidaan kierrättää lähes 100 %.

 

B2-U bussikatos on pitkäikäinen ja huoltovapaa valinta niin liikenteen solmukohtiin kuin taajama-alueillekin.

B2-U bussikatos on pitkäikäinen ja huoltovapaa valinta niin liikenteen solmukohtiin kuin taajama-alueillekin.

 

Hyvin mietittyjen ja kestävien materiaalivalintojen ansiosta (alumiini, GelCoat-pinnoitetut seinälevyt ja PC-muovilevypääty) B2-U-bussikatos on erinomainen työjuhta, joka kestää todella hyvin korroosiota. Pysäkkikatos on suunniteltu kestää Suomen kovia sääolosuhteita, sillä muun muassa sen alumiiniset tolppaprofiilit ja katon alumiininen kehysrakenne pulverimaalataan korkeatasoisesti RAL-sävyillä.

 

Lisävarusteet

 

Lisävarusteet. Esimerkiksi sadevesijärjestelmä, LED-valaistus, roskakori ja etuseinä.

Sadevesijärjestelmä ohjaa vedet hallitusti pois katolta.
LED-valaistus lisää turvallisuutta ja käyttömukavuutta, ja auttaa käyttämään bussikatosta vuoden ympäri sekä aikaisin aamulla ja myöhään illalla.
Roskakori lisää siisteyttä, huoltovapautta ja viihtyisyyttä
Etuseinä antaa lumi- ja tuulisuojaa vähentäen ylläpidon tarvetta, koska katos ei kerää puiden lehtiä eikä lunta. Samalla etuseinä lisää pysäkkikatoksen käyttöastetta.

Lisävarusteet eivät ole pelkkiä lisävarusteita, vaan ne ovat välttämättömiä ratkaisuja lisäämään käyttömukavuutta, viihtyisyyttä ja siisteyttä.

 

Bussikatos liityntäpysäköintiin

 

Liityntäpysäköintiä varten löydät hyvät pyöräkatokset ja pyörätelineet B2-U-bussikatoksen läheisyyteen AluShelin laajasta valikoimasta.

Pyörätelineet. Hyviä vaihtoehtoja pyörätelineissä ovat suositut ja turvalliset runkolukittavat ARC (kapea), BAR (leveä), ja BRANCH (useista kohdista kiinnitettävä).

Pyöräkatokset. Kustannustehokas kumppani B2-U:n yhteyteen on CPT-pyöräkatos. CPT on edullinen asentaa ja tarpeen tullen jopa siirreltävä. CPT-pyöräkatokseen on jo valmiiksi integroidut runkolukituskaaret, mikä alentaa pyöräpysäköinnistä aiheutuvia kustannuksia.

Bussikatos, joka on kestävä ja valmistettu laadukkaista materiaaleista, on pitkällä aikatähtäimellä paras ja edullisin ratkaisu. Pitkäikäinen ja huoltovapaa bussikatos onkin nappivalinta niin liikenteen solmukohtiin kuin taajama-alueillekin.

Tekniset tiedot

Korkeus:
2200 mm
Pituus:
2740 mm
Syvyys:
1171 mm
Moduulit:
1335 mm
Materiaalit:
Runkorakenne 70x70 mm alumiinisilla tolppaprofiileilla ja 12 mm GelCoat-pinnoitetuilla levyillä
Päädyssä 12 mm PC-muovilevy
Kattorakenne alumiinikehyksellä ja valkoisella alakatolla
Pintakäsittely:
Alumiinirakenteet pulverimaalataan RAL-sävyillä
Lisävarusteet:
Etuseinä
LED-valaisin
Aikataulukaappi A3 tai 800x1200 mm
Linjakilpipidike tai linjakilpikehys
Roskakori 30/60L RST
Piirustukset