B2-U Pitkäikäinen ja huoltovapaa

B2-U on pitkäikäinen ja todella huoltovapaa bussikatos. Hyvin mietittyjen ja kestävien materiaalivalintojen ansiosta (alumiini, GelCoat-pinnoitetut seinälevyt ja PC-muovilevypääty) tämä pysäkkikatos on erinomainen työjuhta, joka kestää todella hyvin korroosiota. Pysäkkikatos on suunniteltu kestää Suomen kovia sääolosuhteita, sillä muun muassa sen alumiiniset tolppaprofiilit ja katon alumiininen kehysrakenne pulverimaalataan korkeatasoisesti RAL-sävyillä.

Sekä B2-U:n tolppaprofiilit että katon kehysrakenne ovat valmistettu kestävästä ja käytännössä ruostumattomasta alumiinista. Sen lisäksi että alumiini kestää erittäin hyvin korroosiota, se voidaan kierrättää lähes 100 %. Lisäksi bussikatoksen seinämateriaaliratkaisut ovat suunniteltu äärimmäisen vaativiin olosuhteisiin. Seinät ovat kestävää 12 mm GelCoat-pinnoitettua levyä ja pääty 12 mm PC-muovilevyä. Nämä ratkaisut tekevät B2-U:sta pitkäikäisen ja usein hyvin huoltovapaan pysäkkikatoksen. Bussikatoksen käyttömukavuutta kasvattaa entisestään sadevesijärjestelmä, joka ohjaa vedet hallitusti pois katokselta.

B2-U bussikatos on pitkäikäinen ja huoltovapaa valinta niin liikenteen solmukohtiin kuin taajama-alueillekin.

B2-U bussikatos on pitkäikäinen ja huoltovapaa valinta niin liikenteen solmukohtiin kuin taajama-alueillekin.

 

Pysäkkikatos, joka on kestävä ja valmistettu laadukkaista materiaaleista, on pitkällä aikatähtäimellä paras ja edullisin ratkaisu. Pitkäikäinen ja huoltovapaa bussikatos onkin nappivalinta niin liikenteen solmukohtiin kuin taajama-alueillekin.

Lisää käyttömukavuutta ja viihtyisyyttä valitsemalla laajasta lisävarustevalikoimasta muun muassa LED-valaistus ja paperikori.

Liityntäpysäköintiä varten katso, mitkä pyöräkatokset ja pyörätelineet sopisivat parhaiten B2-U:n läheisyyteen.

Tekniset tiedot

Korkeus:
2200 mm
Pituus:
2740 mm
Syvyys:
1171 mm
Moduulit:
1335 mm
Materiaalit:
Runkorakenne 70x70 mm alumiinisilla tolppaprofiileilla ja 12 mm GelCoat-pinnoitetuilla levyillä
Päädyssä 12 mm PC-muovilevy
Kattorakenne alumiinikehyksellä ja valkoisella alakatolla
Pintakäsittely:
Alumiinirakenteet pulverimaalataan RAL-sävyillä
Lisävarusteet:
Etuseinä
LED-valaisin
Aikataulukaappi A3 tai 800x1200 mm
Linjakilpipidike tai linjakilpikehys
Paperikori 30/60L RST
Piirustukset