AluShel Oy tuo tänä talvena markkinoille uuden sukupolven pyörätallin, joka tarjoaa turvallisen ja älykkään säilytysratkaisun pyörille. Etenkin sähköpyörien käyttäjille suunnattu pyörätalli sopii erinomaisesti liityntäpysäköintiin esimerkiksi rautatie- ja metroasemille. 

Pyörätallista tulee markkinoille kaksi kokoversiota:

1. Suurempi, kaupungeille ja kunnille suunnattu 40-60 pyöräpaikkaa mahdollistava talli, joka on saatavilla kokolasisena sekä puuverhoiltuna mallina. Saatavilla oleviin ominaisuuksiin kuuluvat: matkakortin- tai QR-koodinlukijalla varustetut sähköisesti lukittavat liukuovet, kameravalvonta ja kapasiteetin monitorointi järjestelmä (kytkettävissä reittioppaisiin), pyörien huoltopiste, sekä kaksikerroksiset pyörätelineet sähköpyörien latausmahdollisuudella.

2. Pienempi, taloyhtiöille ja kiinteistöhuoltoyrityksille suunnattu 20-40 pyöräpaikkaa mahdollistava talli, joka on saatavilla kokolasisena sekä puuverhoiltuna mallina. Saatavilla oleviin ominaisuuksiin kuuluvat: Älylukkojärjestelmällä varustetut sähköisesti lukittavat liukuovet, kameravalvonta, pyörien huoltopiste, sekä kaksikerroksiset pyörätelineet sähköpyörien latausmahdollisuudella.

Olemme varmoja että tämä uutuustuote tulee tarjoamaan entistä turvallisemman ja älykkäämmän säilytysratkaisun asiakkaillemme tulevaisuudessa. 

Kiinnostuitko mallista?
Ota yhteyttä AluShellin markkinointiin:

Aatos Mononen
Markkinointipäällikkö
+358409005153
aatos.mononen@alushel.fi